Beyond:Two Souls Oynanır Mı ?

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,579
Bir arkadaştan hediye olarak geldi oynanır mı ona göre hiç yüklemeyeceğim

Detroit,heavy rain oynadıysan aynı yapımcının benzer oyunu. Türüne göre iyi seçim yapmalı sinematik oyun.

oynanir, playstationun altın çağında çıkan oyunlardan biri. bitirdiginde eminim ağzında güzel bir tad birakacaktir, beyond two souls dışında benzer olarak detroit become human, heavy rain, until dawn, the quarry'e de bakabilirsin hepsi güzel sinematik oyunlar

oynanir, playstationun altın çağında çıkan oyunlardan biri. bitirdiginde eminim ağzında güzel bir tad birakacaktir, beyond two souls dışında benzer olarak detroit become human, heavy rain, until dawn, the quarry'e de bakabilirsin hepsi güzel sinematik oyunlar
Hikayesi bayıyor mu çok mu ağır ilerliyor (yavaş ilerleyen hikayelerde benim bir sorunum yok ama yavaştan da yavaşsa beni bayar)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Detroit,heavy rain oynadıysan aynı yapımcının benzer oyunu. Türüne göre iyi seçim yapmalı sinematik oyun.
Hiç oynamadım fiyatları bana tuzlu :)

Başka bir oyunun devamı değilse oynayacağım

Hikayesi bayıyor mu çok mu ağır ilerliyor (yavaş ilerleyen hikayelerde benim bir sorunum yok ama yavaştan da yavaşsa beni bayar)

bence oyun hakkında hiçbir araştırma yapmayıp direkt gir, 1-1.5 saat oynadiktan sonra hala seni sarmazsa birakirsin

Anladım kendim oynayıp bir göz gezdireceğim yardımcı olan herkese teşekkürler

Bundan birkaç sene evvel youtube'da sinematik film gibi olanını izlemiştim. Çok beğenmiştim.
Geçen indirimde gördüm, gayet uygundu, 63 TL'ye geldi, kütüphaneye ekledim.
Çok beğenilen bir oyunmuş, tavsiye eden çok.

Seçim yapmalı oyun olduğundan hızlı ilerlemiyor. Hikaye olarak güzelde ben ana karakter kız olduğundan pek bayılmadım. 7/10luk oyun bence.
İlk kez deniyorsan bu tarz dene. Elime gamepad alıp arkama yaslanıp oynamıştım akmıştı.

Oyun seçerken ne cok kriterin var yok az baysin cok baymasin çilek yiyim ama muz tadi gelsin

Oyun seçerken ne cok kriterin var yok az baysin cok baymasin çilek yiyim ama muz tadi gelsin
Zevkler tartışılmaz kardeşim sanane , ben yavaş giden oyunu oynarım oynamam sen ne yapacaksın benim kriterimi , eleştirirken aklınızı kullanın artık

Seçim yapmalı oyun olduğundan hızlı ilerlemiyor. Hikaye olarak güzelde ben ana karakter kız olduğundan pek bayılmadım. 7/10luk oyun bence.
İlk kez deniyorsan bu tarz dene. Elime gamepad alıp arkama yaslanıp oynamıştım akmıştı.
hızlı ilerlemesi gerekmiyor bence yavaş akan oyunu da çok oynadım ama bir tane vardı ismini unuttum öyle bir yavaş akıyordu ki 7 tane bölüm vardı oyunda son 2 bölümde olaylar başlamıştı ilk 5 bölüm karakter tanıtmaydı o kadar yavaş olmasın yeterli benim için

Son düzenleme:
Geri