bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,579
Bir arkadaştan hediye olarak geldi oynanır mı ona göre hiç yüklemeyeceğim
Hikayesi bayıyor mu çok mu ağır ilerliyor (yavaş ilerleyen hikayelerde benim bir sorunum yok ama yavaştan da yavaşsa beni bayar)oynanir, playstationun altın çağında çıkan oyunlardan biri. bitirdiginde eminim ağzında güzel bir tad birakacaktir, beyond two souls dışında benzer olarak detroit become human, heavy rain, until dawn, the quarry'e de bakabilirsin hepsi güzel sinematik oyunlar
Hiç oynamadım fiyatları bana tuzluDetroit,heavy rain oynadıysan aynı yapımcının benzer oyunu. Türüne göre iyi seçim yapmalı sinematik oyun.
Kontrolleri zayıf. 5 yıl öncesinin kontrolü var. Hikaye de fena değil ama herkese hitap etmiyor. YouTube'dan biraz göz gezdirebilirsinizHikayesi bayıyor mu çok mu ağır ilerliyor (yavaş ilerleyen hikayelerde benim bir sorunum yok ama yavaştan da yavaşsa beni bayar)
bence oyun hakkında hiçbir araştırma yapmayıp direkt gir, 1-1.5 saat oynadiktan sonra hala seni sarmazsa birakirsinHikayesi bayıyor mu çok mu ağır ilerliyor (yavaş ilerleyen hikayelerde benim bir sorunum yok ama yavaştan da yavaşsa beni bayar)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç oynamadım fiyatları bana tuzlu
Başka bir oyunun devamı değilse oynayacağım
Seçim yapmalı oyun olduğundan hızlı ilerlemiyor. Hikaye olarak güzelde ben ana karakter kız olduğundan pek bayılmadım. 7/10luk oyun bence.Hikayesi bayıyor mu çok mu ağır ilerliyor (yavaş ilerleyen hikayelerde benim bir sorunum yok ama yavaştan da yavaşsa beni bayar)
Hiç oynamadım fiyatları bana tuzlu
Başka bir oyunun devamı değilse oynayacağım
Zevkler tartışılmaz kardeşim sanane , ben yavaş giden oyunu oynarım oynamam sen ne yapacaksın benim kriterimi , eleştirirken aklınızı kullanın artıkOyun seçerken ne cok kriterin var yok az baysin cok baymasin çilek yiyim ama muz tadi gelsin
hızlı ilerlemesi gerekmiyor bence yavaş akan oyunu da çok oynadım ama bir tane vardı ismini unuttum öyle bir yavaş akıyordu ki 7 tane bölüm vardı oyunda son 2 bölümde olaylar başlamıştı ilk 5 bölüm karakter tanıtmaydı o kadar yavaş olmasın yeterli benim içinSeçim yapmalı oyun olduğundan hızlı ilerlemiyor. Hikaye olarak güzelde ben ana karakter kız olduğundan pek bayılmadım. 7/10luk oyun bence.
İlk kez deniyorsan bu tarz dene. Elime gamepad alıp arkama yaslanıp oynamıştım akmıştı.
Bence youtube'dan hiç bakma. Bir sahne var ki, oynarken baya yükseldim. O sahneye kadar devam et. Sonra zaten mecbur bitirirsin. Sahne derken neyi kastettiğimi oynarken anlayacaksın merak etmeBir arkadaştan hediye olarak geldi oynanır mı ona göre hiç yüklemeyeceğim