NightWish2434
80+ Silver
Coca cola fanta Redbull felan koymuşlar içmek istiyomda ücretli midir
kökle babacan ücretliymiş bu arada.Coca cola fanta Redbull felan koymuşlar içmek istiyomda ücretli midir
Otelden otele değişir ama genelde ücretli olur.Coca cola fanta Redbull felan koymuşlar içmek istiyomda ücretli midir
Çay kahve felan bırakıp önüne ikram yazmışlar buzdolabında bişey yazmıyoultra her şey dahil değilse ücretlidir
Odanın bir yerinde minibar fiyat listesini bulursun büyük ihtimalleÇay kahve felan bırakıp önüne ikram yazmışlar buzdolabında bişey yazmıyo
Erzincan'dayım fiyat o kadar fahiş değil. Sadece dolapta su ve cips yok fiyat listesinde var ama. En pahalısı Redbull küçük boyu 40₺ cola fanta 30₺ kutuda fiyatlar makul. Ama dolap soğuk değil neden bilmiyorumminibarı görevli kontrol eder sen oradan çıkarken hesaba parasını ekler.
markette 20 TL olan şey orada 200 TL'dir haberin olsun
baya uygunmuşEvet buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erzincan'dayım fiyat o kadar fahiş değil. Sadece dolapta su ve cips yok fiyat listesinde var ama. En pahalısı Redbull küçük boyu 40₺ cola fanta 30₺ kutuda fiyatlar makul. Ama dolap soğuk değil neden bilmiyorum
Arkadaşlar mutlu son yaşandı içtim. 330 ml fanta 35₺ zaten otel 1800 günlüğü çokta koymazÜcretlidir.