marketten al koy dolaba geri çok dertseArkadaşlar mutlu son yaşandı içtim. 330 ml fanta 35₺ zaten otel 1800 günlüğü çokta koymaz
marketten al koy dolaba geri çok dertseArkadaşlar mutlu son yaşandı içtim. 330 ml fanta 35₺ zaten otel 1800 günlüğü çokta koymaz
Dolap soğutmuyor hocam sıkıntılımarketten al koy dolaba geri çok dertse
Yazmıyosa ikram değildir sorabilirsiniz genedeÇay kahve felan bırakıp önüne ikram yazmışlar buzdolabında bişey yazmıyo
%90 ücretli oluyor.Coca cola fanta Redbull felan koymuşlar içmek istiyomda ücretli midir
kapağını aç sağ üstte veya sol üstte çevirerek açacağın bir tuş olması lazımEvet buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erzincan'dayım fiyat o kadar fahiş değil. Sadece dolapta su ve cips yok fiyat listesinde var ama. En pahalısı Redbull küçük boyu 40₺ cola fanta 30₺ kutuda fiyatlar makul. Ama dolap soğuk değil neden bilmiyorum
1-2-3-4-5 kademe var 5 te zatenkapağını aç sağ üstte veya sol üstte çevirerek açacağın bir tuş olması lazım
Dönerin yanında kutu kola alınca 40 TL ödüyorum niye o kadar ucuz ?cola fanta 30₺ kutuda fiyatlar
Babamın şirketi 5 yıldızlı otele götürmüştü 1 haftalığına her gün gelenleri çantaya stokladım ama ücret onlara yansıyor olabilir bilmiyorum.3 hafta falan evde içecek sıkıntısı çekmedim.Coca cola fanta Redbull felan koymuşlar içmek istiyomda ücretli midir