Neler Yeni

Otobüs Minibüs Rotalarını Görme Uygulaması

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Arkadaşlar ben yıllardır otobüse ve minibüse binmiyorum hatta küçüklüğümden beri tek başıma ya da arkadaşlarımla hiç gezmedim diyebilirim ( Tek tük gezmişimdir )

Otobüslerin, minibüslerin saat kaçta nereden kalkacağını ve hangi otobüsle ya da minibüsle nereye gidebileceğimi gösteren uygulama söyler misiniz?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,396
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hangi şehirde yaşıyorsun dostum? Mesela Ankara için EGO Cepte uygulamasını kullanabilirsin.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi şehirde yaşıyorsun dostum? Mesela Ankara için EGO Cepte uygulamasını kullanabilirsin.
İstanbul

Otobüs, Metrobüs, Tramvay gibi şeyler hakkında hiç bilgim yok.

Mobiett ile saatleri ve güzergahları görebiliyorum.

İstediğim uygulama rehberlik uygulaması örneğin Arnavutköyden Eminönüne neye binerek giderim evimden onu gösteren bir uygulama istiyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,396
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
İstanbul

İstediğim uygulama rehberlik uygulaması örneğin Arnavutköyden Eminönüne neye binerek giderim evimden onu gösteren bir uygulama istiyorum.
Ben o dediğiniz için Google Haritaları kullanıyorum. Konumumdan gideceğim yere en kısa sürede hangi araçlarla gidebilirim çok anlaşılır bir şekilde gösteriyor.

melidoas6

80+ Silver
Merhaba,

Arkadaşlar ben yıllardır otobüse ve minibüse binmiyorum hatta küçüklüğümden beri tek başıma ya da arkadaşlarımla hiç gezmedim diyebilirim ( Tek tük gezmişimdir )

Otobüslerin, minibüslerin saat kaçta nereden kalkacağını ve hangi otobüsle ya da minibüsle nereye gidebileceğimi gösteren uygulama söyler misiniz?
Moovit bak o gösterir belki

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben o dediğiniz için Google Haritaları kullanıyorum. Konumumdan gideceğim yere en kısa sürede hangi araçlarla gidebilirim çok anlaşılır bir şekilde gösteriyor.

Moovit bak o gösterir belki
İkisine de ayrı ayrı baktım bayağı seçenek çıkıyor, teşekkür ederim metrobüse geçip oradan otobüsle gideceğim.

Arabayla gitmek istiyordum ama çok trafik olur iftar saati, o yüzden sormak istedim. Siz kralsınız 🫡❤️

NightWish2434

80+ Silver
İstanbul

google haritalar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom