Otomatik ehliyetten manuele geçiş

otomatik araban varsa uğraşma tekrar ehliyet için. en başta manuel almalıydın şöyle söyleyeyim otomatik almak bi enayilik otomatikten manuele geçiş daha büyük enayilik o yüzden tekrar para bayılma. birgün manuel araç kullanırsan sana bu yüzden ceza yaacaklarını pek sanmıyorum yani o kadar incelemezler herhalde kıl olan biri her türlü yazar. paran çoksa ekonomik durumun orta üstüyse orası ayrı tabi git al

2 ay önce akrabalarım ve ailemin teşvikleri ile otomatik ehliyete yazılmak gibi bir hata yaptım artık manuel araç mı kaldı gibi şeyler söylediler banada mantıklı geldi. geçen hafta aldım ehliyeti ama biraz arkadaş ortamı ve araştırınca otomatik ehliyet almayı kendime yakıştıramadım çünkü gördüğüm kadarıyla kadınlar ve engelli bireyler harici otomatik ehliyet alan erkek nerdeyse yok pişman oldum aldığıma şimdi biraz birikmiş param var 25k 30k civarı tekrar aynı parayı vererek manuel ehliyete yazılmayı düşünüyorum napmam lazım sizce
Ya knk boşver kim ne diyosa desin ,ben manuel ehliyet aldım, arabayıda çok rahat kullanabiliyorum ama durmadan vitesle uğraşmak istemiyorum özellikle istanbulda. Sene oldu 2025 millet manuel araba çıkarmıyo. O yüzden takma kimseyi ,mis gibi otomatik ehliyetle akmana bak.

otomatik araban varsa uğraşma tekrar ehliyet için. en başta manuel almalıydın şöyle söyleyeyim otomatik almak bi enayilik otomatikten manuele geçiş daha büyük enayilik o yüzden tekrar para bayılma. birgün manuel araç kullanırsan sana bu yüzden ceza yaacaklarını pek sanmıyorum yani o kadar incelemezler herhalde kıl olan biri her türlü yazar. paran çoksa ekonomik durumun orta üstüyse orası ayrı tabi git al
yakalanmadığı sürece sıkıntı yok ama mecbur kalıp manuelde yakalanırsa ceza yazarlar ehliyetsizlikten en başında manuel ehliyeti alıp kafayı rahat ettiricen

Otomatik yazılmak hata bence ama otomatik aldıktan sonra bir de manuel yazılıp 25 de ona vermek daha büyük hata olur salla gitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,045
Üyeler
183,052
Son üye
ysuff1903
Geri