Neler Yeni

OTOMOTİV MÜHENDİSLERİ BURAYA!

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
arkadaşlar hayırlı akşamlar ilk önce.bu bölümü okumak istiyorum gazı üniversitesinde,makine ve mekatronik ile arasında kaldım.yardimci olursanız ne mutlu.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
arkadaşlar hayırlı akşamlar ilk önce.bu bölümü okumak istiyorum gazı üniversitesinde,makine ve mekatronik ile arasında kaldım.yardimci olursanız ne mutlu.
mekatronik okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğim

JSezar

80+ Silver
mekatronik okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğim
gideceğim demekle gitmek oluyorsa bol şans

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ben 4 yıllık elektro mekanik üzerine okudum liseyi.mercedes de staj yapıp dükkan açma, iş güvenliği, kalfalık gibi bütün belgelerini zaten eksiksiz tamamladım.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Kanka ben 4 yıllık elektro mekanik üzerine okudum liseyi.mercedes de staj yapıp dükkan açma, iş güvenliği, kalfalık gibi bütün belgelerini zaten eksiksiz tamamladım.
reis ona bakılırsa bende yazılım üzerine okudum ama malesef liselerimiz fazla nitelikli olduğu için işe almıyorlar yada kendin iş kuracaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

gideceğim demekle gitmek oluyorsa bol şans
dershaneye gidiyorum bro ekstra mtok ta var gireceğim yani

Mert

80+ Silver
Sınav sonuçları çıkmadan bu sorular anlamsız. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum.
okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğim
En kapsamlısı makine.

Önemli olan sınavdaki matematik/türkçe ve diğer bilimlerdeki başarın. Mühendislik düşünüyorsan belki de haftalarca emek verdiğin tüm belgelerin hiçbir anlamı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,602
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom