mekatronik okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğimarkadaşlar hayırlı akşamlar ilk önce.bu bölümü okumak istiyorum gazı üniversitesinde,makine ve mekatronik ile arasında kaldım.yardimci olursanız ne mutlu.
gideceğim demekle gitmek oluyorsa bol şansmekatronik okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğim
Kanka ben 4 yıllık elektro mekanik üzerine okudum liseyi.mercedes de staj yapıp dükkan açma, iş güvenliği, kalfalık gibi bütün belgelerini zaten eksiksiz tamamladım.mekatronik okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğim
reis ona bakılırsa bende yazılım üzerine okudum ama malesef liselerimiz fazla nitelikli olduğu için işe almıyorlar yada kendin iş kuracaksınKanka ben 4 yıllık elektro mekanik üzerine okudum liseyi.mercedes de staj yapıp dükkan açma, iş güvenliği, kalfalık gibi bütün belgelerini zaten eksiksiz tamamladım.
dershaneye gidiyorum bro ekstra mtok ta var gireceğim yanigideceğim demekle gitmek oluyorsa bol şans
En kapsamlısı makine.okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğim
Önemli olan sınavdaki matematik/türkçe ve diğer bilimlerdeki başarın. Mühendislik düşünüyorsan belki de haftalarca emek verdiğin tüm belgelerin hiçbir anlamı yok.Kanka ben 4 yıllık elektro mekanik üzerine okudum liseyi.mercedes de staj yapıp dükkan açma, iş güvenliği, kalfalık gibi bütün belgelerini zaten eksiksiz tamamladım.