Öncelikle raporu olan kişiye rabbim şifa versin. Bayon iyi bir tercih fiyatı 800 küsür bir şeydi sanırım bayon şuan en iyisi 1.0 motor az yakar çok kaçar turbolu ben bayon öneririm. Hyundainin servis ağı da gayet kaliteli.Merhaba,
ÖTV Muafiyet raporum var . 700-800 arası hangı aracı alırdınız ? 5 yıl satamayacaksınız ...
İndirim ile mi 700 800 yoksa indirimsiz 800k olan cihaz mi ? Bu arada alabildigin en pahalı arabayı al ne kadar pahalı ise indirim o kadar fazla oluyorMerhaba,
ÖTV Muafiyet raporum var . 700-800 arası hangı aracı alırdınız ? 5 yıl satamayacaksınız ...
Elite paket yenı bayon 770. bende cok begendım . ama 2021 i 20 kullandım kaporta cok zayıfÖncelikle raporu olan kişiye rabbim şifa versin. Bayon iyi bir tercih fiyatı 800 küsür bir şeydi sanırım bayon şuan en iyisi 1.0 motor az yakar çok kaçar turbolu ben bayon öneririm. Hyundainin servis ağı da gayet kaliteli.
Elimize ix35 geçmişti gayet sağlam araç i20 ile bayon aynı değil ki metal farklılıkları illa ki oluyor bayon en iyisi başına dert açmaz satarken sorun yaşamazsın mis gibi araç benceElite paket yenı bayon 770. bende cok begendım . ama 2021 i 20 kullandım kaporta cok zayıf
Ayrıca evet sağlamlık puanı 4 yıldız ancak yeni makyaj geçirdi o kadar değişiklik yapıldı ben metalin de değiştiğini düşünüyorumElite paket yenı bayon 770. bende cok begendım . ama 2021 i 20 kullandım kaporta cok zayıf