- Konu Sahibi Konu Sahibi
Half life 2 oynamam için 1'i oynamama gerek var mı?(evet hala oynamadım)Ben oyunu silmiştim tekrar yükliycem gaza geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozoz gibi yap :d adam korku oyunlarının masteri.
Half life 2 oynamam için 1'i oynamama gerek var mı?(evet hala oynamadım)Ben oyunu silmiştim tekrar yükliycem gaza geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozoz gibi yap :d adam korku oyunlarının masteri.
bakıyorum şimdiOyunun bazı yerlerini ben bildiğim için fazla tırsmam ama gerilim çok özellikle chris walker kovalarken hani o iri herifi diyorum videosunda bile gerilliyorum izleyemiyorum lakin tayfun erkanı izlemeni öneririm kendisi outlast speedrun yapıyor.
nerdeyse full Jumpscare ama cok keyifli Bataryan uzun ömürlü olur inşallahHayatımda hiç korku oyunu bitirmedim. Bir kere arkadaşımla oynamıştık ama maks 1 saat oynamışızdır. Tosla'nın verdiği 10TL sayesinde 12TL var bende. Hesap güzel görünsün diye almayı düşünüyorum. Çok korkak biri değilim ama özellikle jumpscare'lardan korkarım. Yoksa üstüme gelen canavardan çok korkmam. Çok fazla jumpscare var mı oyunda?
kamera ışıktan başka bi işe yaramıyor demiBen bitirdim batarya hilesiyle steam rehberde gördüm bende yapiyim dedim.
HahahaBen bitirdim batarya hilesiyle steam rehberde gördüm bende yapiyim dedim.