Ramazan İşbilen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 65
- İsim
- Ramazan İşbilen
An itibari ile Xeon X5460 işlemcimi ASUS P5G41C-M LX anakartımda 3.60GHz overcloclu kullanıyorum ve 3.8e kadar da yolu var ama anakartın MOSFET'lerinde soğutucu vesaire yok ama işlemcim serin çalışıyor 3.6GHz haliyle 70derece görüyor Full yük altında.
3.8'de de en fazla 80i görür diye düşünüyorum fakat anakart konusunda pek bir fikrim yok zaten kuzey köprüsü nedensizce ısınıyor kaç derece olduğunu da bilmiyorum BIOS'da 127derece görünüyor ama elimi yaklaşık bir 15saniye kadar tutabiliyorum üstünde.
Önerilerinizi bekliyorum.
3.8'de de en fazla 80i görür diye düşünüyorum fakat anakart konusunda pek bir fikrim yok zaten kuzey köprüsü nedensizce ısınıyor kaç derece olduğunu da bilmiyorum BIOS'da 127derece görünüyor ama elimi yaklaşık bir 15saniye kadar tutabiliyorum üstünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcinin suyunu bu kadar sıkmak isteme nedenim genellikle CSGO gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum ve overclockun baya bi faydasını gördüm 3.16ghz ike 80fps gördüğüm yerde 3.60ghz de 100 110 fps civarı görüyorum 3.75 3.80e kadar zorlamak istiyorumAn itibari ile Xeon X5460 işlemcimi ASUS P5G41C-M LX anakartımda 3.60GHz overcloclu kullanıyorum ve 3.8e kadar da yolu var ama anakartın MOSFET'lerinde soğutucu vesaire yok ama işlemcim serin çalışıyor 3.6GHz haliyle 70derece görüyor Full yük altında.