Neler Yeni

Oynadığım crack'li oyunun save dosyasını windows defender sildi nasıl geri getirebilirim ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba oyunun save dosyalarını windows defender sildi nasıl geri getirebilirim internetten araştırama yaptım bir progam buldum adı: mini tool power data bişey bunla geri getiriliyormuş galiba dosyaları tarattım ama save dosyalarını bulamadım nasıl bulabilirim ?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Herkese merhaba oyunun save dosyalarını windows defender sildi nasıl geri getirebilirim internetten araştırama yaptım bir progam buldum adı: mini tool power data bişey bunla geri getiriliyormuş galiba dosyaları tarattım ama save dosyalarını bulamadım nasıl bulabilirim ?
save dosyası virüslü olmasa defender silmezdi save dosyasını defender neden sildi ?
demek ki uygulamada bir şey varmış ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Recuva kullanabilirsin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
İnternet save dosyası bulmaya çalış burada save dosyası atarsam korsana destekten ban yerim.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
İnternet save dosyası bulmaya çalış burada save dosyası atarsam korsana destekten ban yerim.
korsana destek ban sebebni dğeil. save dosyasıda korsan içerik değil ondan dolayı atabilrsin

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Oyunda bir şey yok defender'ın saçmalığı işte.
windows defender sıkıuntılı olmayan dosyaları silmez dostum ben 1 sene önce gta sa save dosyası indirmiştim oyunu da crack indirdim çünkü steam sorunlu ama defender silmedi çünkü sıkıntısız sen nereden indirdinki yani virüs demek ki.

Top Bottom