Çözüldü✓ Oyun açarken PC restart attı ve şimdi biostan ileriye gidemiyorum yardım lütfen

elcin35

80+
Reaksiyon skoru
3
İyi forumlar arkadaşlar gaming 7800xt sistemini aldım daha 2. Haftası PC nin bugün oyun oynarken PC restart attı bios ekranında kaldı internetten baktım PC yi kapadım bütün bileşenleri söktüm ram ve SSD nin girişlerini temizledim bios pilini çıkardım bekledim ve tekrar taktım çalıştı sorun yoktu sıcaklıklar felan her şey normaldi sonra yine oyun oynayayım dedim yine ekran oyun ekranında dondu restart attı ve yine bios, daha önceki taktiği denedim ancak bu sefer ne yaptıysam biostan ileri gidemiyorum şuan SSD nin yeşil ışığı sürekli yanık duruyor biosta SSD yi göremiyorum onarma felanda olmadı format kısmında da görmüyor SSD yi komut dosyası ile diskpart List disk , biosta boot kısmında, biosta advanced kısmından nvme config. de de SSD ne yazikki gözükmüyor anladığım bildiğim ve okuduklarımı denedim alternatif önerisi olan var mı acaba ? Teşekkürler

Forumda bu işlerden iyi anlayan hocalar varsa etiketlerseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emre Zengin hocam sizi konularda gördüm vaktiniz olunca bakar mısınız acaba rica etsem

Son düzenleme:
2.5 ssd mi başka depolama varsa onun üzerinde Windows kurmayı deneyin ssd bozulmuş olabilir

Ssd marka modeli nedir

2.5 ssd mi başka depolama varsa onun üzerinde Windows kurmayı deneyin ssd bozulmuş olabilir

Ssd marka modeli nedir
m2 ssd evet ne yazikki elimde deneyebilecegim başka cihaz yok ürün bu klevv cras c715 1tb nvme pcle

Evet diğer yuvada da denedim sonuç aynı
Size tavsiyem farklı bir sistemde m2 ssd yi denemeniz üzerinde ışık sürekli yanıyor dediniz genelde okuma yazma yaparken disk ledleri yanıp söner. Bir bilgisayarcı veya m2 yi takabileceginiz bir PC bulsanız emin olursunuz.

Size tavsiyem farklı bir sistemde m2 ssd yi denemeniz üzerinde ışık sürekli yanıyor dediniz genelde okuma yazma yaparken disk ledleri yanıp söner. Bir bilgisayarcı veya m2 yi takabileceginiz bir PC bulsanız emin olursunuz.
Anladım vakit ayırdığınız için teşekkür ederim deneme fırsatım olursa yazarim

Ekler

• 1000007505.webp
    1000007505.webp
    2.7 MB · Hit: 8
  • 1000007504.webp
    1000007504.webp
    350.1 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular