Oyun Arkadaşı Arıyorum

Reaksiyon skoru
0
Selamlar. Oyunların rekabetçi kaosundan ziyade, sunduğu hikâyeye ve paylaşılan sohbete odaklanan 22 yaşında biriyim. Cinsiyet ayrımı gözetmeksizin; arkaplanda başka niyetlerin olmadığı, sadece yalnızlığımızı keyifli bir arkadaşlıkla paylaşabileceğimiz birilerini arıyorum. Aktif olarak Sonf Of The Forest, PlateUp, Where Winds Meet, Fortnite (yalnızca Sıfır İnşa modu), LoL/Valorant (tercihen eğlence modları ve TFT) oynuyorum. Ortak oyunlar bulunduğu ve stresten uzak durmakta buluştuğumuz sürece her türlü oyuna eşlik edebilirim. Şeffaf olmak adına belirtmek isterim; kullandığım antidepresan ilaçlar beni epey hâlsiz bırakıyor. Bu yüzden oyun içi performansımda mükemmellikten ziyade anlayış bekliyorum. Kaba bir üslup veya tahammülsüzlük yerine; nezaketli, dürüst ve yapıcı bir iletişim benim için kırmızı çizgidir. Saygı dolu ancak samimiyetin, huzurun ve bol gülüşlerin de eksik olmadığı oyunlarda buluşmak dileğiyle. Okuduğunuz için teşekkürler, Discord: thescarletrot

bana çok agresif oynamayan PUBG arkadaşı lazım. Arena Breakout Infinite olur Escape from Tarkov olur. Yaş 25 bana da yazabilirsiniz. dc: unholytr

Geri