Oyun Geliştirme Ve Yazılım İçin Macbook alınır mı?

frontera

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar dostlarım son zamanlarda oyun geliştirme ve yazılım dünyasında kendimi çok kaptırdım ve sadece unity,unreal engine,blender vb gibi programları kullanacağım bir 2. el macbook almak istiyorum le*go ve sarı sitede macbook m4 pro çipli versiyonu 60-80 civarına buldum sizce alınır mı? bu programlarda beni mutlu eder mi? şimdiden düşünceleriniz için teşekkür ederim

oyunlarını macOS, iOS ortamları için geliştireceksen alınır. Windows' dan build alınmıyor bunlar

oyunlarını macOS, iOS ortamları için geliştireceksen alınır. Windows' dan build alınmıyor bunlar
yorumun için teşekkür ederim yani oyunu tabikide windows platformları için geliştirmek önceliğim sadece duyduğum kadarı ile bu programlar macbooklarda daha hızlı ve stabil ve unityi yada başka bir oyun motorunu yüklerden eklentileri çıkıyor macbook ta bu eklentiler mi yok anlayamadım

Ekler

• Screenshot 2025-11-24 110131.webp
    Screenshot 2025-11-24 110131.webp
    17.6 KB · Hit: 4
yorumun için teşekkür ederim yani oyunu tabikide windows platformları için geliştirmek önceliğim sadece duyduğum kadarı ile bu programlar macbooklarda daha hızlı ve stabil ve unityi yada başka bir oyun motorunu yüklerden eklentileri çıkıyor macbook ta bu eklentiler mi yok anlayamadım
oyunlar konusunda detaylı bilgim yok. Bende yeni aldım sayılır, nodejs ile çalışıyorum mutluyum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,382
Üyeler
185,089
Son üye
k0zzi
Geri