Hocam dediğiniz gibi adaptörde veya bilgisayarda bir koku yok bilmiyorum açıkçası belki ben yanlış algıladım kokuyu. bilgisayarın ısınmasıyla çıkan tozdan...
Hocam durumun nasıl göründüğünün farkındayım ama şuan servise vermem mümkün değil. Sorun ekran kartında olabilir diye şimdilik hariciyi devre dışı bıraktım...
İkinci kere oldu dizi/film izlerken aniden ekran gidiyor zorla yeniden başlatana kadar gelmiyor başlatınca sadece 1 saniyeliğine hafif bir yanık kokusu...
Etmiyorlar hocam hem neden etsinler ki. Planlı eskitme sonuç olarak ve artık insanları en güncel sürümü kullanmaya zorluyor. 26.5'te yaşadığım sorunlar...
Haklısınız hocam 26 tam bir facia oldu. Her sürümde optimizasyonu artırmaları gerekirken gereksiz gereksiz şeyler getirerek daha da kötüleşitiriyorlar...
iPhone 15 kullanıcısıyım. Genelde güncel kalmayı tercih ettiğim için güncellemeleri gelir gelmez yaparım. iOS 26.5'e kadar telefon gayet akıcıydı bir...
Harici bir gamepad kullanıyorum jiroskop özelliği var. 2 moda sahip birinde bilgisayar cihazı hıd uyumlu fare olarak görüyor. Öbür modda da Xbox 360...