emiryy isimli üyenin son içerikleri

1. E

Gamegaraj Laptop Ani Ekran Gitmesi ve Anlık Yanık Kokusu

Hocam dediğiniz testi yapamadım testi başlatıp fanlar hızlandıktan sonra aynı kokuyu yine aldım emin olamadım iptal ettim hemen.
  2. E

Hocam dediğiniz gibi adaptörde veya bilgisayarda bir koku yok bilmiyorum açıkçası belki ben yanlış algıladım kokuyu. bilgisayarın ısınmasıyla çıkan tozdan da olabilir çünkü anında ortadan kayboluyor yanık kokusu olsa hani bi kaç saniye kalırdı diye düşünüyorum. dediğiniz ram testini yapıp yazacağım
  3. E

Hocam durumun nasıl göründüğünün farkındayım ama şuan servise vermem mümkün değil. Sorun ekran kartında olabilir diye şimdilik hariciyi devre dışı bıraktım 1779870454 Hocam 9 aydır kullanıyorum. İnternette bu marka için böyle şikayetler gördüm birebir uyuşan sadece yanık kokusu yok ama çok...
  4. E

İkinci kere oldu dizi/film izlerken aniden ekran gidiyor zorla yeniden başlatana kadar gelmiyor başlatınca sadece 1 saniyeliğine hafif bir yanık kokusu geliyor. Okulumdan dolayı önümdeki 1 ay bilgisayarı çok sık kullanmak zorundayım sonrasında gerekiyorsa servise veredeğim. Bu durum neden...
  5. E

Ios 26.5 Tekrarlayan Jetsam Event ve Springboard Crash

Etmiyorlar hocam hem neden etsinler ki. Planlı eskitme sonuç olarak ve artık insanları en güncel sürümü kullanmaya zorluyor. 26.5'te yaşadığım sorunlar sonrası önce imzası açıkken 26.4.2ye döndüm ama kurulumda güncelleme var ekranında atlama kısmını kaldırmışlar. 26.5e güncellemezsem kuruluma...
  6. E

Hocam en başta liquid glass zaten bitiriyor. 18 ve önceki tasarıma kıyasla çok daha fazla yoruyor ve apple bunu tamamen benimsedi. Yani ileriki tüm sürümlerde olacak ve bunu tamamen kapatmak için bir seçenek sunmayacak.
  7. E

Haklısınız hocam 26 tam bir facia oldu. Her sürümde optimizasyonu artırmaları gerekirken gereksiz gereksiz şeyler getirerek daha da kötüleşitiriyorlar. Bellek yönetimi zaten kötüyken liquid glass da arayüzü zorluyor. Benim 27den de umudum yok her yeni sürümde öncekine şükreder oluyoruz.
  8. E

iPhone 15 kullanıcısıyım. Genelde güncel kalmayı tercih ettiğim için güncellemeleri gelir gelmez yaparım. iOS 26.5'e kadar telefon gayet akıcıydı bir sıkıntısı yoktu. Ancak 26.5e güncellememle telefon aşırı derecede yavaşladığı ve Jetsam, Springboard crashlari yaşadığım için temiz kurulum ile...
  9. E

Gamepad Jiroskop Tanımama Problemi

Harici bir gamepad kullanıyorum jiroskop özelliği var. 2 moda sahip birinde bilgisayar cihazı hıd uyumlu fare olarak görüyor. Öbür modda da Xbox 360 Denetleyicisi olarak görüyor. Xbox kollarında jiroskop olmadığı için o modda oyunlarda sekme kilitli oluyor. Öbür modda da steame harici gamepad...
  10. E

Yazılım Mühendisliği için laptop önerisi

Hocam intel olursa daha iyi olur demiştim. Yazılımda amd pek tercih edilmiyormuş ama teşekkür ederim öneriniz için 1756935843 M4 Air yeterli olur mu yoksa pro mu olmalı
  11. E

Yazılım Mühendisliği için laptop önerisi

Bu sene yazılım müh. bölümünü kazandım ve laptop almaya karar verdim. Baya araştırma yaptım ve çok kararsız kaldım. Macbook Air M4, Hp Victus, Asus tuf serileri arasında kaldım. Oyun bilgisayarlarına herkes fan çok ses çıkarıyor, şarjı 2 saat dayanmıyor, çok ağır gibi şeyler söylerken macbooklar...
Geri