AhmetBaray
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
35 k kadar çıkabilirim unity ve unreal Engine için kullanılacak edit işleri ile de uğraşılacak yani ram en az 16 gb olsun
Excalibur hater'ıyım alamam birde rtx 4050 alacağıma rtx 3060 alırım daha iyi ama önerilerin varsa açığım
40k ya çıkıp 4060 almanı tavsiye ederimExcalibur hater'ıyım alamam birde rtx 4050 alacağıma rtx 3060 alırım daha iyi ama önerilerin varsa açığım
40k çook imkansız maalesef . 35k bile aşırı zorluyor beni.40k ya çıkıp 4060 almanı tavsiye ederim
tamam o zaman biraz bakayim40k çook imkansız maalesef . 35k bile aşırı zorluyor beni.
Tamamdır beklemedeyim .tamam o zaman biraz bakayim
Grafiksel olarak talepkar şeyler ile uğraşmayacak isen işlemci ve ram tarafına ağırlık vermeni öneririm seçerken. 1050 ti lı laptop ile bile ue5 kullanabiliyorum render ayarlarını kısarak. Soğutması ve güç tarafı iyi güncel bir laptop her türlü iş görür.35 k kadar çıkabilirim unity ve unreal Engine için kullanılacak edit işleri ile de uğraşılacak yani ram en az 16 gb olsun
Peki hocam az daha düşük bütçeli ne önerebilirsiniz ? 28-30 bandı gibihocam o zaman bunu almanızı öneriyorum
rtx 4060 ile 4050 arasında uçurum olduğu için bunu almanız en iyisi olucaktır
Önerilerinize açığımGrafiksel olarak talepkar şeyler ile uğraşmayacak isen işlemci ve ram tarafına ağırlık vermeni öneririm seçerken. 1050 ti lı laptop ile bile ue5 kullanabiliyorum render ayarlarını kısarak. Soğutması ve güç tarafı iyi güncel bir laptop her türlü iş görür.
Maalesef ben de anlamıyorum bayağıdır takip etmiyorum laptop piyasasını ama rami mutlaka 32 olacak şekilde düşünün derim sonra pişman olursunuz aynı anda bir kaç proje açmak istediğinizde.Peki hocam az daha düşük bütçeli ne önerebilirsiniz ? 28-30 bandı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerilerinize açığımPc'den iyi anlarım ama laptoplardan pek anlamıyorum maalesef .
Hocam ekran kartını düşsek işlemci yüksek , ram 32 olsa yine bu bantta bulabilir miyiz ekran kartı çokta dert değil 2d mobil oyun geliştiriyorumekran kartı 75w ama bu fiyatta da başka alternatif yok![]()
HP Victus Gaming 15-fa1034nt (7N9V3EA) Notebook
HP Victus Gaming 15-fa1034nt (7N9V3EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bunun altı artık iş yapmaz