Neler Yeni

oyun haber sitesi kurmak için yazar lazım

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
evet haber sitesi kuracağız bana her yeni haberi yazabilecek 2 adam daha lazım site kurulumunda da yardımcı olacak pay adsense üzerinden olacak

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,634
İsim
Özgürcan
java scrıpt ve sql verı tabanına yenı gectım onceden baslasaydım sıteyı kurmanda yardımcı olurdum
yazarlık ıcınde turkceye hakım degılım o kadar

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
java scrıpt ve sql verı tabanına yenı gectım onceden baslasaydım sıteyı kurmanda yardımcı olurdum
yazarlık ıcınde turkceye hakım degılım o kadar
sağol yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet haber sitesi kuracağız bana her yeni haberi yazabilecek 2 adam daha lazım site kurulumunda da yardımcı olacak pay adsense üzerinden olacak
bu arada daha fazlada olabilir

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Knk yalnız adsense hemen gelmiyor öyle ozamana kadar tüm yazarlara cebinden para verirsin bence adsense gelene kadar kendin hallet tüm herşeyi.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk yalnız adsense hemen gelmiyor öyle ozamana kadar tüm yazarlara cebinden para verirsin bence adsense gelene kadar kendin hallet tüm herşeyi.
site tabanını hazırlayacağım ondan sonra adsense ekleyeceğim gelince zaten haberlere başlayacağız ama hani adsense gelene kadar idare etseler iyi olur yeni parçalar aldığım için site bakiyesini falan ayarladım yardımcı olurlarsa gelmeden gelince kendi payımdan onlara fazladan vereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,145
Üyeler
167,441
Son üye
Emre....
Top Bottom