Neler Yeni

Oyun Hesabı satın almak günah mıdır?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Merhaba, ben 9. sınıfa giden bir öğrenciyim ve oyun oynamaktan zevk alıyorum. Ama ne yazıkki param yetmiyor çoğu oyuna. O yüzden bazı oyunlar için steam hesabı alıyorum buda çok daha uyguna geliyor. Sistem şu şekilde hesabın sahibi hesapları 4-5 kişiye satıyor ve sende çevrimdışı olacak şekilde kullanıyorsun. Bu günahmıdır ona göre oynamaya devam etmeyeceğim. Teşekkür ederim.
Emeğine yazık sadece adamın hesabına saat ve benzeri şeyler kasıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Moleza
Abilerim, ablalarım yorumlarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla günah değil ve Charles Darwin (genel yazdığım, yanıt vermediğim için ismini yazdım) hikayeli oyun olduğu için adama kasılmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım kardeşim şimdi zamanında bu işi yapmış biri de olarak sana şöyle diyeyim bazı satıcılar var benim de zamanında yaptığım gibi daha resmi daha stabil yapıyor bu işi firma gibi oyunu satın alıyorlar hesap kendilerinin oluyor öyle satıyorlar bazı satıcılar var şerefsizler, hesapları kendi tabiriyle düşürüyorlar(çalıyorlar) public sitelerden alıyorlar veya sızarak , sahte site kurarak ,rat atarak hesapları çalıyorlar sonra satıyorlar satıcının güvenilir hesabın kendinin olması önemli buna dikkat et
Şuan bir sorun yaşamadım ama yinede çok teşekkür ederim bilgi için.

HDogus

80+ Bronze
Korsan oynamakla farkı yok kardeşim kendimizi kandırmaya gerek yok. Paran yoksa korsana devam ilerde bizim gibi eline para geçince satın almaya başlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Moleza
Korsan oynamakla farkı yok kardeşim kendimizi kandırmaya gerek yok. Paran yoksa korsana devam ilerde bizim gibi eline para geçince satın almaya başlarsın.
Sence oynamayımmı günaha da girmek istemiyorum elimdekilerle yetinirirm en kötü.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Günah, çünkü yapımcılar emek vererek bütçe harcayarak oyunu yapıyor. Ve sen haksızca gidip oyunu yapımcıdan değil de korsan bir şekilde alıyorsun, oynuyorsun.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787