Neler Yeni

Oyun Icerisinde Oyun Donma/Crashlanma/Kapanma Sorunu.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba iyi gunler, sistemimde su 1 aydir oyunlarda kapanma donma gibi sorunlar yasiyorum ben RAM den dolayi oldugunu dusunuyorum sistemimde 16 gb RAM var ve bosta %45 kullaniyor sistemde arka planda bir cok uygulama acik oyuna yetmiyor diye dusunuyorum sizce sorun nedir.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Aslında sorunun neden olabileceğini tespit etmişsin. Arka plandaki uygulamaları kapatarak bi dene crash verirse sorun farklıdır o zaman daha iyi yardımcı olabiliriz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba iyi gunler, sistemimde su 1 aydir oyunlarda kapanma donma gibi sorunlar yasiyorum ben RAM den dolayi oldugunu dusunuyorum sistemimde 16 gb RAM var ve bosta %45 kullaniyor sistemde arka planda bir cok uygulama acik oyuna yetmiyor diye dusunuyorum sizce sorun nedir.
Not olarak sabrin var ise oyna yoksa bazen save kaydetmeden unutup cikiyor insan hersey basa dönuyor en son kaydettigin save e.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında sorunun neden olabileceğini tespit etmişsin. Arka plandaki uygulamaları kapatarak bi dene crash verirse sorun farklıdır o zaman daha iyi yardımcı olabiliriz
Ha anladim hocam 16 gb yetersiz gelmeye basladi o zaman diye dusunuyorum arka planda öyle buyuk uygulamalar acik degil zaten suanda dual channel in hizindan faydanalaniyorum 24 gb a yukseltsem nasil bir performans dususu veya artisi olur.

Top Bottom