- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet denedim ve bu hatayla ilgili internette neredeyse hiç bir şey yokanladım aklıma başka bir şey gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bir de yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi
evet denedim ve bu hatayla ilgili internette neredeyse hiç bir şey yokanladım aklıma başka bir şey gelmiyor
ve bir de yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi
anladım ve bir de oyun içi bazen grafik falan dosyası indirmesi gerekiyor onu indirdiniz mievet denedim ve bu hatayla ilgili internette neredeyse hiç bir şey yok
bilmiyorum bunuanladım ve bir de oyun içi bazen grafik falan dosyası indirmesi gerekiyor onu indirdiniz mi
bi bakın ve oyunu daha yeni mi oynuyorsunuz yoksabilmiyorum bunu
Başka oyuna gir orada dene bud Cod shader paketi yüklüyor yani oyuna giriyorsun bir şey indirp kendini yeniden başlatıyor sonra tekrar yapıyor en son giriyor diğer oyunlarda herhangi bir ayarda bile sorun vermeden oynatırsa aynı oyuna sabırlı şekilde girAlıntıyı görüntüle
burada dondu suan
Alıntıyı görüntületekrar bu hata geldi
Alıntıyı görüntüle
oyunu açarkende bu şekilde açılıyor
oyunu yaklasık 2-3 haftadır oynuyorum bir sorun yoktu sistem windows 11 di güncelleme geldi dün sonra bu şekil oldubi bakın ve oyunu daha yeni mi oynuyorsunuz yoksa
anladım ondan kaynaklanıyor olabiliroyunu yaklasık 2-3 haftadır oynuyorum bir sorun yoktu sistem windows 11 di güncelleme geldi dün sonra bu şekil oldu
iki haftadır oynuyorum oyunu 2 haftada indirmiş olmalı değilmi? aynı problem windows 11 ken olmaya basladı ve suan pcde baska oyun yokBaşka oyuna gir orada dene bud Cod shader paketi yüklüyor yani oyuna giriyorsun bir şey indirp kendini yeniden başlatıyor sonra tekrar yapıyor en son giriyor diğer oyunlarda herhangi bir ayarda bile sorun vermeden oynatırsa aynı oyuna sabırlı şekilde gir
anladım ondan kaynaklanıyor olabilir
tamamiki haftadır oynuyorum oyunu 2 haftada indirmiş olmalı değilmi? aynı problem windows 11 ken olmaya basladı ve suan pcde baska oyun yok
Alıntıyı görüntüle
tarama ve onarma yaptırıyorum tekrar
Hayır her sefer indiriyor onuiki haftadır oynuyorum oyunu 2 haftada indirmiş olmalı değilmi? aynı problem windows 11 ken olmaya basladı ve suan pcde baska oyun yok
Alıntıyı görüntüle
tarama ve onarma yaptırıyorum tekrar
bir şey inmiyorHayır her sefer indiriyor onu
tamam
iyi umarım sorun ortadan kalkar