Neler Yeni

OYUN İÇİN HDMI mi DISPLAYPORT mu ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Batuhan BOLAT
Merhaba oyun için ve monitör yenileme hızını maksimumda kullanabilmek için hangisini öneriyorsunuz . Display port ile daha yüksek tazeleme hızı alınabiliyor diyorlar. Monitörüm :

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
DP bağlantı en iyisi fakat kutu içerisinden DP kablosu çıkmıyorsa hdmi ile de bağlayabilirsin. Bir fark olmayacaktır bu çözünürlük ve yenileme hızındaki bir cihaz için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Batuhan BOLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DP bağlantı en iyisi fakat kutu içerisinden DP kablosu çıkmıyorsa hdmi ile de bağlayabilirsin. Bir fark olmayacaktır bu çözünürlük ve yenileme hızındaki bir cihaz için.
DP kablosu çıktı içinden . Monitörün tazeleme hızı olan 165Hz kullanmak istiyorum . DP kullanacağım galiba teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Batuhan BOLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
165 hz kullanman için dpye gerek yokki hdmı ilede kullanabilirsin
Oyun için fark eder mi? peki hangisini kullandığım ? RDR2 oynayacağım görüntünün doygun olması gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Oyun için fark eder mi? peki hangisini kullandığım ? RDR2 oynayacağım görüntünün doygun olması gerek
onu bilmiyorum ama görüntüde çok fark edeceğini sanmıyorum farkı yoktur yani o monitörün paneline göre renkler iyi olmasını istiyorsan ips panel alman gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet 165hz için DP kullanmalısın.
hdmı ile 240hz alıyorum ? :D

birde rdr2 hakkında bilign varmıdır hocam bende var ama ben oynayamıyorum yani oynuyorum ama sarmıyor benı ne yapacamı tam bilmiyorum görev felanda vermiyor iple felan oynayamıyourm :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
onu bilmiyorum ama görüntüde çok fark edeceğini sanmıyorum farkı yoktur yani o monitörün paneline göre renkler iyi olmasını istiyorsan ips panel alman gerekiyor

birde rdr2 hakkında bilign varmıdır hocam bende var ama ben oynayamıyorum yani oynuyorum ama sarmıyor benı ne yapacamı tam bilmiyorum görev felanda vermiyor iple felan oynayamıyourm :d
edit: hdmi 2.0 kablonun orta segment monitör kutusundan çıkacağını hiç sanmıyorum. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Batuhan BOLAT

Sistem bi gelse deneyimleyecem işte kargoda geliyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
kardeşim :D biraz araştıralım lütfen cahil olmayalım hdmı 2.1 ile 240hz alabiliyorum monitörüm vg272x içinden 2 kabloda çıkıyor
2.1 de neymiş bizim zamanımızda 1.4 vardı 144 ü geçemiyorduk.

Top Bottom