Oyun için IEM kulaklık önerisi

bir çok wraith IEM kulaklık kullandım hic birinide oyun için tavsiye etmiyorum silah sesleri tiz aşırı rahatsız ediyor..

Ew200 çözünürlük ve sahne bakımından gerçekten iyi ama cs de mesela adam uzakta olmasına rağmen biraz fazla duyuyosun. Tabi yaklaştıkça ses daha da artıyo onda sorun yok. Oyundaki sesleri de tiz ağırlıklı veriyo başta garip geliyo ama alıştıkça tonel karakterini seviyosun. Müzik dinleme bakımındansa o fiyat bandında müzik sunumu en iyi olan kulaklık özellikle kadın vokallerde. Rap dinlemek için çok tavsiye etmem ama. Daha çok pop müzik tarzına uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simgot, truthear, moondrop, kefine en popüler markalar bunların bütçene uygun modellerini deneyebilirsin.
Yapma be hocam genelde hep rap dinlerim ve CS oynarım ve açıkçası fazla tizden pek haz etmem. Bu kötü oldu şu anda cadenza ile Chu 2 aradında kaldım reditte insan lar aralarında çok bir fark olmadığını söylemiş fiyat nedeniyle sanırım Chu 2 tercih edeceğim başka öneriniz veya geribildirim iniz olursa bakarım gene ilginiz için teşekkür ederim.

Ew200 çözünürlük ve sahne bakımından gerçekten iyi ama cs de mesela adam uzakta olmasına rağmen biraz fazla duyuyosun. Tabi yaklaştıkça ses daha da artıyo onda sorun yok. Oyundaki sesleri de tiz ağırlıklı veriyo başta garip geliyo ama alıştıkça tonel karakterini seviyosun. Müzik dinleme bakımındansa o fiyat bandında müzik sunumu en iyi olan kulaklık özellikle kadın vokallerde. Rap dinlemek için çok tavsiye etmem ama. Daha çok pop müzik tarzına uygun

Simgot, truthear, moondrop, kefine en popüler markalar bunların bütçene uygun modellerini deneyebilirsin.
Yapma be hocam genelde hep rap dinlerim ve CS oynarım ve açıkçası fazla tizden pek haz etmem. Bu kötü oldu şu anda cadenza ile Chu 2 aradında kaldım reditte insan lar aralarında çok bir fark olmadığını söylemiş fiyat nedeniyle sanırım Chu 2 tercih edeceğim başka öneriniz veya geribildirim iniz olursa bakarım gene ilginiz için teşekkür ederim.

Wraith sense iem felan almada. Şu an galiba amazon ve wraith dışında iem almak için düzgün site kalmadı. Bulabilirsen ikinci el simgot ew200 bulamazsanda ew100 veya aliexpressten moondrop chu 2
Hocam Chu 2 ile Cadenza arasında fiyatına değer bir fark varmı?

Son düzenleme:

Hocam Chu 2 ile Cadenza arasında fiyatına değer bir fark varmı?
Cadenza kullanmadım chu2 kullandım. Bence 20 dolar altına oldukça iyi chu2. Sadece kablosu biraz ince. Cadenza da biraz tiz karakterli diye hatırlıyorum. Chu 2 daha oturaklıdır. Tabi bunlar giriş seviye iemler wow felan dedirtmesini bekleme. Bu arada ew200e eq yapınca rapte se tatmin ediyo bassı. Ama tabi naapsanda tiz ağırlıklı bi kulaklık. Bateri zili, beatteki tiz kickler tısslamalı geliyo bu da tiz hassasiyeti olanları rahatsız ediyo. Ben sırf ses çözünürlüğü için almıştım ew200ü ve kendinin 2 katı fiyatındaki kulaklıklarla kapışacak düzeyde çözünürlük sunuyo. Bu anlamda chu2 ile arasında segment farkı var

Dac muhabetti de fazla dert etme pc de kullancaksan anakartın ses kartı oldukça yeterli olur. Telefonda kullancaksan dönüştürücü alırsın. Chu 2nin type c versiyonuna da fazladan para vermeye gerek yok bence. 50 dolar altı kulaklıklarda dacın fazla bi önemi yok.

Geri