Çözüldü✓ Oyun İçin Klavye Önerisi

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
Merhaba arkadaşlar oyun ve gündelik işler için 500 700 TL arası önerebileceğiniz klavye ihtiyacım var teşekkürler

Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Birkaç model buldum umarım beğenirsiniz.

kardeşim düşünmeden al derim malzeme kalitesi çok iyi bir klavye. ben bunu tavsiye ederim.

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim düşünmeden al derim malzeme kalitesi çok iyi bir klavye. ben bunu tavsiye ederim.

Mekanik değilmiş mekanik le normal klavye arasındaki fark nedir

Teşekkürler

Mekanik değilmiş mekanik le normal klavye arasındaki fark nedir
Buradan inceleyebilirsiniz. Mekanik değil ama çok iyi klavye eğer imkanın varsa vatan ya da itopya gibi bir yere gidip aradaki farkı kendin gör derim

Alacaksan red switch al

Bence bu güzel ve ekonomik hem oyun klavyesi hemde fare rampage👍

Fare de var yanında ama klavye harika bence kaliteli ben kullanıyorum çiçek gibi.

Birkaç model buldum umarım beğenirsiniz.
arkadaş oyun için klavye öner demiş, siz switchi olmayan klavyeler önermişsiniz yazık o bütçeye alınmaz bunlar oyun için.

bunu kullandım tavsiye etmem

Merhaba arkadaşlar oyun ve gündelik işler için 500 700 TL arası önerebileceğiniz klavye ihtiyacım var teşekkürler
asla o klavyeleri alma dostum alacaksan bunları al.

Yanlış Bilgilendirme
arkadaş oyun için klavye öner demiş, siz switchi olmayan klavyeler önermişsiniz yazık o bütçeye alınmaz bunlar oyun için.
oyunla switch ne alaka? gidip bu fiyata anca turboxun gamepowerın çinli kölelere yaptırılan switchli klavyerler alır. hem oyunla switch bir şey değiştirmiyo tuş tuş işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,483
Üyeler
174,885
Son üye
efraim006
Geri