Vatan.Delisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 344
Merhaba arkadaşlar oyun ve gündelik işler için 500 700 TL arası önerebileceğiniz klavye ihtiyacım var teşekkürler
Teşekkürlerkardeşim düşünmeden al derim malzeme kalitesi çok iyi bir klavye. ben bunu tavsiye ederim.
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler
Mekanik değilmiş mekanik le normal klavye arasındaki fark nedirkardeşim düşünmeden al derim malzeme kalitesi çok iyi bir klavye. ben bunu tavsiye ederim.
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mekanik değilmiş mekanik le normal klavye arasındaki fark nedir
Hangi modelAlacaksan red switch al
Bakacağım teşekkürlerBuradan inceleyebilirsiniz. Mekanik değil ama çok iyi klavye eğer imkanın varsa vatan ya da itopya gibi bir yere gidip aradaki farkı kendin gör derim
arkadaş oyun için klavye öner demiş, siz switchi olmayan klavyeler önermişsiniz yazık o bütçeye alınmaz bunlar oyun için.Birkaç model buldum umarım beğenirsiniz.
![]()
MSI Marka: Gg Vıgor Gk20 Tr Gamıng Keyboard Raınbow Arka Aydınlatma Antıghostıng Membran Sıvı Dokul - Fiyatı, Yorumları
MSI Marka: Gg Vıgor Gk20 Tr Gamıng Keyboard Raınbow Arka Aydınlatma Antıghostıng Membran Sıvı Dokul yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Asus RA04 TUF Gaming K1 Kablolu Mekanik Hisli RGB Gaming Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus RA04 TUF Gaming K1 Kablolu Mekanik Hisli RGB Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunu kullandım tavsiye etmemkardeşim düşünmeden al derim malzeme kalitesi çok iyi bir klavye. ben bunu tavsiye ederim.
![]()
asla o klavyeleri alma dostum alacaksan bunları al.Merhaba arkadaşlar oyun ve gündelik işler için 500 700 TL arası önerebileceğiniz klavye ihtiyacım var teşekkürler
oyunla switch ne alaka? gidip bu fiyata anca turboxun gamepowerın çinli kölelere yaptırılan switchli klavyerler alır. hem oyunla switch bir şey değiştirmiyo tuş tuş iştearkadaş oyun için klavye öner demiş, siz switchi olmayan klavyeler önermişsiniz yazık o bütçeye alınmaz bunlar oyun için.