etkt silsilesi hahahfhawqaf
Hiçbiri buArkadaşlar sizce
MSI gh30 mü
MSI gh50 mi
James Donkey 008 mi
Attıģınız ürünlerden tek birini önerseniz hangisi olur üçü arasından ?Hiçbiri bu
Cougar Immersa Ti Gaming Kulaklık
₺509,47
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS TUF Gaming H3 7.1 Oyuncu Kulaklığı-Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS TUF Gaming H3 7.1 Oyuncu Kulaklığı-Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Razer Tiamat 2.2 V2 Siyah Analog Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer Tiamat 2.2 V2 Siyah Analog Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-02080100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bence görüntüsunu okadar takmazsaniz temiz ses alan mikrofonuyla verdigi ses kalitesiyle cougari alır geçerdim hocamHepinize eyvallah bakalım okul sonu durumlar ne olacak ona gore bi bakcam hepsine
Attıģınız ürünlerden tek birini önerseniz hangisi olur üçü arasından ?
Bence cougar>razer>asus yaniBence görüntüsunu okadar takmazsaniz temiz ses alan mikrofonuyla verdigi ses kalitesiyle cougari alır geçerdim hocam
Peki hocam görüntü önemli değil kalite ve f/p olsun yeter banaBence görüntüsunu okadar takmazsaniz temiz ses alan mikrofonuyla verdigi ses kalitesiyle cougari alır geçerdim hocam
Bence cougar>razer>asus yani
Peki sence cougar immersa ti mi yoksa razer kraken x usb mi acil cevap Şimdiden saolBence görüntüsunu okadar takmazsaniz temiz ses alan mikrofonuyla verdigi ses kalitesiyle cougari alır geçerdim hocam
Peki cougar immersa ti mi yoksa razer kraken x miBence görüntüsunu okadar takmazsaniz temiz ses alan mikrofonuyla verdigi ses kalitesiyle cougari alır geçerdim hocam
Kraken abimin sürucusu daha iyi sanallaştirilmiş 7.1i destekliyo yani ve bence razer kraken ama cougar da heybetli yaniPeki sence cougar immersa ti mi yoksa razer kraken x usb mi acil cevap Şimdiden saol
Peki cougar immersa ti mi yoksa razer kraken x mi
Eyvallah saol peki senceKraken abimin sürucusu daha iyi sanallaştirilmiş 7.1i destekliyo yani ve bence razer kraken ama cougar da heybetli yani
Ama dediğim kraken 450 tl olan internete yazınca razer kraken diye italyada satılan o siyahı diyorum sence onu cougar immersa ti mi?Kraken abimin sürucusu daha iyi sanallaştirilmiş 7.1i destekliyo yani ve bence razer kraken ama cougar da heybetli yani