Hayır, XiaomiA36 mi kullaniyorsunuz
Ulan ne adamsın xnskfk ssdHayır, Xiaomi
Sorun ne?Ulan ne adamsın xnskfk ssd
Redni Note 12 4G ama sakın alayim deme. Her şeyi çöp, özellikle işletim sistemi ve işlemciHangi telefonu acaba bende xiaomilere bakiyorum
Hocam 12 yi biliyorum redmj serisinin en rezalet lerinden olabilir ondan sonra çıkan redmi note 13 pro var meselaSorun ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redni Note 12 4G ama sakın alayim deme. Her şeyi çöp, özellikle işletim sistemi ve işlemci
Redmi almaHocam 12 yi biliyorum redmj serisinin en rezalet lerinden olabilir ondan sonra çıkan redmi note 13 pro var mesela
Hocam ondan sonra redmj note 13 çıktığını düşününce gerçekten rezaletSorun ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redni Note 12 4G ama sakın alayim deme. Her şeyi çöp, özellikle işletim sistemi ve işlemci
Note 14 Pro Plus 5G bile bana göre çöp. O fiyata A36 alın, pişman etmezHocam ondan sonra redmj note 13 çıktığını düşününce gerçekten rezalet
a55-s21 fe poco f4 proArkadaşlar,Bir Minecraft Oyuncusuyum Ama PVP atıyorum cihazım artık baya düşük fps lere düşmeye başladı zaten kırık 3. Kez yaptırdım birdaha yaptırmak istemiyorum.
Minecraft'da söyle güzel bir texture pack varken 90-120 fps arasını görmesini istiyorum ayrıca pojavdanda java oynayacağım ondada aynı şekilde 60-90 fps almasını beklerim
10k-15k arası bildiğiniz cihaz varsa önerin hocam.ve standoff 2 ve clash royalede oynanacak 90fps falan