kero.1333 80+ Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Kerem 7 Ekim 2024 #1 Günaydın arkadaşlar şuan PC açık epic gameste fortnite indiriyorum indirme sırasında görev yöneticisinden 12-13-14 işlemci kullanım görüyorum normalmi yoksa virüsmü kaptı yardımınız için teşekkürler
Günaydın arkadaşlar şuan PC açık epic gameste fortnite indiriyorum indirme sırasında görev yöneticisinden 12-13-14 işlemci kullanım görüyorum normalmi yoksa virüsmü kaptı yardımınız için teşekkürler
Tokia 80+ Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 189 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Ahmet Şahin 7 Ekim 2024 #2 oyun indirirken ekstradan işlemciye yüklenmiyor zaten. SSD kullanılıyor onun için normal.
kero.1333 80+ Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Kerem 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Tokia yazmış: oyun indirirken ekstradan işlemciye yüklenmiyor zaten. SSD kullanılıyor onun için normal. Devamı için tıklayın... Vallah kral ssd kullandığını hiç görmedim bazen 1 fln oluyor sence virüsmü kaptı daha 2 gün önce format attım
Tokia yazmış: oyun indirirken ekstradan işlemciye yüklenmiyor zaten. SSD kullanılıyor onun için normal. Devamı için tıklayın... Vallah kral ssd kullandığını hiç görmedim bazen 1 fln oluyor sence virüsmü kaptı daha 2 gün önce format attım