Mafia'nın definitive edition versiyonları.Anime görselliğinde olmayan ve hikayeli her öneriye açığım fiyatı sorun değil.
1 in definitive olanını oynadım fakat 2 ve 3 ün sadece grafikleri yenilendi diye biliyorum 2 eski gelir mi?Mafia'nın definitive edition versiyonları.
2'nin hikayesi gayet tatlı grafikleri yenilendiği için başlamaya değecektir.Youtube'dan bakabilirsin ama oyunun ağır olduğu(oynanışı) gerçeği var.1 in definitive olanını oynadım fakat 2 ve 3 ün sadece grafikleri yenilendi diye biliyorum 2 eski gelir mi?
Tamam listeme ekledim başka öneriniz var mı?2'nin hikayesi gayet tatlı grafikleri yenilendiği için başlamaya değecektir.Youtube'dan bakabilirsin ama oyunun ağır olduğu gerçeği var.
Görselliği bir tık üzebilir ama Hades kesinlikle değecek başka bir oyun.Tamam listeme ekledim başka öneriniz var mı?
Witcher 1 hariç oynadımResident evil
witcher
detroit
Onu oynadım.The Witcher 3 oyna
oynamadan ö
2-3 Remake'ler fena değil ama 7 ve 8 gayet güzel, birbirinin devam oyunu.Resident evillardan hangilerini önerirsiniz?
9 yok diye biliyorum 7 ve 8 mi demek istediniz?2-3 Remake'ler fena değil ama 8 ve 9 gayet güzel, birbirinin devam oyunu.
Ayrıca ben de Call Of Duty MW1 Remastered, MW2 Remastered ve MW3'ü oynamanı tavsiye ederim.
Evet 7 ve 8 demek istedim, 8'i 9 olarak hatırlamışım bir an.9 yok diye biliyorum 7 ve 8 mi demek istediniz?