Neler Yeni

Oyun önerir misiniz?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Selam arkadaşlar hep csgo valorant oynarım oyun önerebilir misiniz rdr2 oynadım sıkıldım sildim gerçekten sıkmayacak oyun önerebilir misiniz csgo valo dışında oyun bulamıyorum :(

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Selam arkadaşlar hep csgo valorant oynarım oyun önerebilir misiniz rdr2 oynadım sıkıldım sildim gerçekten sıkmayacak oyun önerebilir misiniz csgo valo dışında oyun bulamıyorum :(
conquerors blade

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Apex Legends.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
S4 League :)

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
katana zero
dead cells

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neresine kadar oynadın? Şu ana kadar başlangıç kısmı dışında oyuna sıkıcı diyen birisini görmedim.

Doom serisine bakabilirsin, sarıyor.
soyguna kadar oynadım sıktı

doom bana saçma geliyor koş ve vur mantığı gibi

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
RPG tarzı oyunlara bakmanı öneririm. Skyrim, witcher serisi, dark souls 2 ve daek souls 3 e bakabilirsiniz. Hatta Steam e girin direk anasayfada gezin gözünüze güzel gelen oyunları araştırın

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Black Desert Online öneririm. Oyunda yapabileceklerinin sınırı yok. 15 e yakın karakterden biri mutlaka hoşuna gider. Oyunun okyanus haritası WOW haritası kadar büyük neredeyse. Oyunda 10 tane meslekde var istediğin sevdiğin mesleği yaparsın.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Neresine kadar oynadın? Şu ana kadar başlangıç kısmı dışında oyuna sıkıcı diyen birisini görmedim.

Doom serisine bakabilirsin, sarıyor.
Oyun yavaş bir oyun ya genel anlamda. O yüzden sıkıcı gelmiş olabilir. Sadece CS valo tarzı oyunlar oynayan birine rdr 2 yavaş kalabilir.

Top Bottom