steam de muck diye ücretsiz bir oyun var arkadaşlarınızla girerseniz çok eğlenceli oluyorşuan aklımda fifa 4 online var hikayeli, oyun istemiyorum sistemim şu
4gb ram
intel hd graphichs 4000
i5 3200(3. nesil yani yanlış yazmış olabilirim)
peki fifa4 onlinede kaç fps alırım birde zevklimidirsteam de muck diye ücretsiz bir oyun var arkadaşlarınızla girerseniz çok eğlenceli oluyor
![]()
Muck on Steam
Muck is a survival-roguelike. Collect resources, find items & build a base to survive for as long as you can.store.steampowered.com
futbol oyunlarını pek takip etmiyorum ama intel hd 4000 çoğu oyunu akıcı oynatmıyor. Daha çok eski oyunlara yönelmeniz daha iyi olur.peki fifa4 onlinede kaç fps alırım birde zevklimidir
ben valoyu 40 fps hatta bazen 60 fps oynuyordumfutbol oyunlarını pek takip etmiyorum ama intel hd 4000 çoğu oyunu akıcı oynatmıyor. Daha çok eski oyunlara yönelmeniz daha iyi olur.
bende blmiyorumfutbol oyunlarını pek takip etmiyorum ama intel hd 4000 çoğu oyunu akıcı oynatmıyor. Daha çok eski oyunlara yönelmeniz daha iyi olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne tür oyunları seviyorsunuz
valorant çok büyük sistem istemiyor zaten. ne tür oyunları sevdiğinizi söylerseniz oyun söyleyebilirim. Çünkü yazın çok fazla oyun aramıştım.ben valoyu 40 fps hatta bazen 60 fps oynuyordum
peki fifa4 onlinede kaç fps alırım birde zevklimidir
Minimum gereksinimler bunlar. Bu tabloya göre ekran kartı çok yüksek olduğu için kaldırmaz.
- İşlemci: AMD Athlon II X4 620 – Intel Core i3-2100 3.1 GHz
- Ekran Kartı: Radeon HD 7570 – NVIDIA Geforce GT730
- RAM: 4 GB
- İşletim Sistemi: Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10 -64 bit
- Depolama: 20 GB
Bilemiyorum hocam burada gayet akıcı gözüküyor en iyisi kendin indirip deneyebilirsin. Yakın zamanda senin sistemine benzer sisteme sahip bir arkadaş da aynı oyunu indirip denemişti, akıcı bir şekilde oynuyorum demişti.
peki zevklimi oyun yoksa başka biroyunamı başlıyımBilemiyorum hocam burada gayet akıcı gözüküyor en iyisi kendin indirip deneyebilirsin. Yakın zamanda senin sistemine benzer sisteme sahip bir arkadaş da aynı oyunu indirip denemişti, akıcı bir şekilde oynuyorum demişti.
Ona ben bir şey söyleyemem kendin oynayıp deneyim etmen lazım.peki zevklimi oyun yoksa başka biroyunamı