Neler Yeni

oyun önerisi yapar mısınız?

Impe

80+ Silver
arkadaşlar yaz geldi ve 1 aya falan pc alcam sonunda ve orda artık yeni oyunlara yelken açmak istiyorum elimde toplam 700 tl para var bu parayla ne oyunlar alabilirim lütfen rdr2 gta witcher falan yazmayın
klasiklerden olmasın birde bu oyunlar beni en az 2 ay götürsün lütfen hemen biten oyunlar olmasın her türlü oyunu oynarım bulmaca ve strateji hariç her şeyi oynarım şimdiden teşekürler

Impe

80+ Silver
heavy rain, detroit become human, **aynı tür oyunlar bunlar**
saints row serisi
saints row 4ü pek sevmem ama 3ü bayılarak oynarım saol o önerin için detroitde oynucaktım ama oyun çıkış zamanında baya bir sonunu izledim o yüzden pek bir olayı kalmadı benim için heavy rainde acayip karanlık geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

agalar devil may cry 5 ilgimi çekti oynanışı güzele benziyor nasıl oyun alınır mı hiç devil may cry oynamadım ama

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
saints row 4ü pek sevmem ama 3ü bayılarak oynarım saol o önerin için detroitde oynucaktım ama oyun çıkış zamanında baya bir sonunu izledim o yüzden pek bir olayı kalmadı benim için heavy rainde acayip karanlık geliyor
stardew valley **tek eğlenirmisin bilmem ama bir göz at**
yani bunlar önerilerim

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
saymayı unuttuğum bir sürü oyun olduğunu farkettim xd

Far cry 3
Death stranding
dying light
alone in the dark
kane and lynch 1 ve 2 **indirimde 2 tl oluyorlar**

• Beğen

Impe

80+ Silver
Mount and blade 2 Bannerlord kesin oyna, modlarıyla falan minimum 200 saat göndersin.
Tamam bak ben onu gözden kaçırdım saol reis attım listeye

saymayı unuttuğum bir sürü oyun olduğunu farkettim xd

Far cry 3
Death stranding
dying light
alone in the dark
kane and lynch 1 ve 2 **indirimde 2 TL oluyorlar**
Reis saol burdan dying lights bakabilirim kane and lynch 2 kamerası bana bozuk geliyor ama 1e bakarım saol

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Tamam bak ben onu gözden kaçırdım saol reis attım listeye

Reis saol burdan dying lights bakabilirim kane and lynch 2 kamerası bana bozuk geliyor ama 1e bakarım saol
aynen 2 biraz mide bulandırıcı olabiliyor xd

• Beğen

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Doğukan
Survival seviyorsan ve arkadaşın varsa Valheim uzun süre götürebilir diye düşünüyorum.

• Muhteşem

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
arkadaşlar yaz geldi ve 1 aya falan pc alcam sonunda ve orda artık yeni oyunlara yelken açmak istiyorum elimde toplam 700 TL para var bu parayla ne oyunlar alabilirim lütfen rdr2 gta witcher falan yazmayın
klasiklerden olmasın birde bu oyunlar beni en az 2 ay götürsün lütfen hemen biten oyunlar olmasın her türlü oyunu oynarım bulmaca ve strateji hariç her şeyi oynarım şimdiden teşekürler
My summer car istersen almadan once izle derim bne

Impe

80+ Silver

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem
arkadaşlar yaz geldi ve 1 aya falan pc alcam sonunda ve orda artık yeni oyunlara yelken açmak istiyorum elimde toplam 700 TL para var bu parayla ne oyunlar alabilirim lütfen rdr2 gta witcher falan yazmayın
Her zaman derim yinede diyorum. Slime Rancher. Oynayın oynatın ''Bu ÇoK çOcUkSu'' diyeni dövün.

• Beğen
Top Bottom