emularorlar nasıl indiriliyor ps3 ü indirebilirsem uncharted oynamak isterimPS1 PS2 emülatörü üzerinden Metal Gear Solid 1,2 ve3'ü tavsiye ederim.Onlar eski gelirse yakuza 0,kiwami 1 ve 2 diyorum
mafia 2 yi denicem teşekkür ederimoynamadıysan KESİNLİKLE Mafia 2. Sıkılmadan bitirirsin oyunu. Tomb Raider da oynayabilirsin. İkisi de sistem istemeyip hikayeye doyuran oyunlar
Watch Dogs da Büyük Sistem İsteyen Oyunlardan Birtanesi Oyunun Haritası Güzel Tam Gezmelik. Benim için Tek Eksik Olan TIR Olmamasıets var watch dogs 1 iniyor teşekkür ederim ama forzs 4 kaldırmaz büyük ihtimalle
Ben watch dog 1 i indiriyorum 2 yi kaldırmıyor pc ama tır olmaması büyük eksiklik bide tr yama yokWatch Dogs da Büyük Sistem İsteyen Oyunlardan Birtanesi Oyunun Haritası Güzel Tam Gezmelik. Benim için Tek Eksik Olan TIR Olmaması
Kardeşim şimdi aklıma geldi bitirdiğim oyunu tekrar oynayacam.Witcher 3 inanılmaz güzel bir oyundur inan ki pişman olmazsın.
Watch Dogs 2 Daha Güzel Ama Ekran Kartını Öğrenebilirmiyim.Ben watch dog 1 i indiriyorum 2 yi kaldırmıyor pc ama tır olmaması büyük eksiklik bide tr yama yok
ekran kartım çok kötü geforce gt 730Watch Dogs 2 Daha Güzel Ama Ekran Kartını Öğrenebilirmiyim.
Sıkıntılı Kart. Bakkal Bilgisayarcıların Yazdığı Kartekran kartım çok kötü geforce gt 730
bencede asdasdSıkıntılı Kart. Bakkal Bilgisayarcıların Yazdığı Kart
para yohh paraRainbow siixx siegee