Oyun önerisi

crysis serisini bititrdim baya zaman gecti üstünden witcher hiç oynamadım aklımdaydı ama teşekkürler witcher olabilir
Mümkünse seriye 1'den başlayıp 3 ile bitirin. Hem daha çok vakit geçirmek hemde oyunu daha iyi kavranmak açısından tavsiye ederim.

Battlefield V Hikaye odaklı oynuyorsan oyunları önermem,Online için.
hikaye odaklı oynuyorum knkam online oyun cs go lol pubg ( cs go <3)
Post automatically merged:

Mümkünse seriye 1'den başlayıp 3 ile bitirin. Hem daha çok vakit geçirmek hemde oyunu daha iyi kavranmak açısından tavsiye ederim.
bende sırasıyla bititrdim ztn tüm hikayeyi biliyorum oynamadığım tek crysis warhead var o da ek oyun ana oyunla alakası yok :)

metro exodus aklımda şuan beyler sadece son oyun kaldı 50 gb indirmeye üşeniyorum jasdbjas

Rust
ARK Evold
The Forest
Crysis 3, 2, 1
Moud Blade Warban Moud Blade Bannerlord
Resident Evıl 3, 2

size bi önerim var severek oynuyorum tavsiyede ederim.
ROBOCRAFT
oyun yapısal birimleri kendiniz tasarladığınız online olarak savaştığınız bir oyun.
Kazandıkça gelişiyor ve savaş araçlarını kendiniz yapıyorsunuz.
yaptığınız araçlarla online amçlara çıkıyorsunuz güzel bir oyun.

Rust
ARK Evold
The Forest
Crysis 3, 2, 1
Moud Blade Warban Moud Blade Bannerlord
Resident Evıl 3, 2
rustı da gördüm ama hiç oynamadım mount and balde serisi aklıma yazdım the forest da aklımda residen evilde şöyle bi sorun var bi çok oyunu var ve hangi sırayla gideceğimi bilemiyorum hangisinden başlasam birde ilk oyunu mesela oynamak istemem 2 boyutlu gibi berbat bi grafiği varsa mesela oynamaya değer oyunları kacıncı dan başlıyor mesela bilmiyorum

rustı da gördüm ama hiç oynamadım mount and balde serisi aklıma yazdım the forest da aklımda residen evilde şöyle bi sorun var bi çok oyunu var ve hangi sırayla gideceğimi bilemiyorum hangisinden başlasam birde ilk oyunu mesela oynamak istemem 2 boyutlu gibi berbat bi grafiği varsa mesela oynamaya değer oyunları kacıncı dan başlıyor mesela bilmiyorum
resident evıl 1 çok kötü resmen tavsiye edmem ama 2 super ikiden başla başlicaksan 3

bir çok tür oynuyroum genelde fps oyunları daha çok cs go pubg lol oynarım far cry crysis call of duty max payne vb serileri bititrdim hepsinde ortak özellikle silah çatışma ağırlıklı ve hikayeleri sağlam hikayesi iyi olmayan oyuından bi nane olmaz zaten
gta 4 derim hikaye bakımından harikadır

Beyler yeni pc aldım 2 hafta oldu aklımdaki oyunları oynadım şuanda bana oynayacak oyun lazım önerilerinize açığım grafikler açısından problemim yok

Hayırlı olsun

"RUST"

Geri