Yardım Oyun önerisi

Mira Bey

80+
Reaksiyon skoru
1
İyi günler karantina günlerinde s4 e geri dönmüştüm canım sıkıldı artık ama bir oyun arıyorum online olur olmaz farketmez sadece oyun arıyorum.
Sistemim
e8200 işlemci
2gb ddr2 800 mhz ram
hd2600xt iceq turbo ekran kartı

GTA SA görevlerini yapabilirsin,sarıyor.

İyi günler karantina günlerinde s4 e geri dönmüştüm canım sıkıldı artık ama bir oyun arıyorum online olur olmaz farketmez sadece oyun arıyorum.
Sistemim
e8200 işlemci
2gb ddr2 800 mhz RAM
hd2600xt iceq turbo ekran kartı
bu sistemle anak internetten oyun oynayabilirsin dostum.hiçbir oyuna yetmiyecektir.

Assasins creed 1 ve 2 ye bakabilirsin, baya sarıyor :D.

NFS world

Mount&Blade : Warband ı tavisye ederim çok güzel bi oyundur sistemin de rahat kaldır.bi araştır derim bilmiyorsan.

Driver San Francisko Bir Bak Derim Test Driverer Untımet 2

Dark souls prepare to die far cry 3 witcher 2 Skyrim oblivion Hitman contracts tam ismini hatırlamıyorum dead cells katana zero GTA 4 Minecraft star wars Kotor bioshock dishonored borderlands 1 dmc devil May cry yada 3 modern warfare Diablo 3 team fortres 2 l4d2 gmod belki csgo LoL battlerite MTA emülatör kurabilirsin ets2 ori and the blind forest hob olabilir geçenlerde epic de ücretsiz di ac2 ac brotherhood half life cs1.6 NFS mw Naruto shippuden ultimate ninja storm 2 daha oyun vardır aklımda bu kadarı var elbet birine bakarsın bu PC ile çok fazlasını bulabilirsin iyi günler dilerim.

Geri