Bende de var bu olay pes2020 indirmisim 1 haftadır girmiyorum.Bir oyuna girince öbür oyunlari unutuyorsun bence.Hevesle oyun alıyorum sonra indiriyorum ama 2-3 saat oynadıktan sonra hiç bir daha açasım gelmiyor ya açıp dizi izliyorum ya da boş boş dolaşıyorum nasıl önleyeceğim bunu
Multiplayer oyunlar mı?Hevesle oyun alıyorum sonra indiriyorum ama 2-3 saat oynadıktan sonra hiç bir daha açasım gelmiyor
RPG oyunlarına bi dene bir bak internet üzerinden videolar izle belki onlar sarar. Ama izleyerekte olmuyor aslında oynamadan.Hevesle oyun alıyorum sonra indiriyorum ama 2-3 saat oynadıktan sonra hiç bir daha açasım gelmiyor ya açıp dizi izliyorum ya da boş boş dolaşıyorum nasıl önleyeceğim bunu
Zaten öyle ise arkadaşlarınla oynamadığın sürece aşırı sıkıcı oluyor tek oynamanın hiç zevki yok.Multiplayer oyunlar mı?
oynadım birçok rpg ve bitirdimRPG oyunlarına bi dene bir bak internet üzerinden videolar izle belki onlar sarar.
imkanı yok bazı oyunları almak için okulda aç gezdimBelki de oyun sevmiyorsunuz.
hayır singleMultiplayer oyunlar mı?
Onlarda mı sarmadı. Peki online oyunlar?oynadım birçok rpg ve bitirdim
Hikayeli oyunlar oynuyorum zatenHikayeli oyunlar oynamanızı öneriirm ve siz istemeseniz de girin belki sarar
Online oyunlar oyna ama kendine arkadaşlar bul o zaman sıkılmıyorsun.hayır single