Kaloch
80+
Dahası
Güvenlik Modda AçabiliyiyorumDostum eğer ilk defa mavi ekran aldıysan sıkıntı yok ama son zamanlarda çok fazla almaya başladıysan yeni yüklenmiş bir programın varsa sil, Eğer yeni bir harddisk takıyor isen (Çok zor bi ihtimalde olsa) içini temizle ve format at. Driver Booster Programların varsa onlardan kurtul. Ayrıca bilgisayarın hiç açılmıyorsa ve programını silemiyorsan güvenli modda büyük ihtimal başlar.
Bu Blue Screen hatasıdır bu hatanın 2 sebebi olabilir ya Donanımsal dır yada yazılımsal öncelikle pc nize bi format atmanızı öneririm eğer sonuç alamazsanız Donanımsal olmalıki buda uzman ellere götürmenize yol açabilir.
[/QUOTE
Güvenlik Modda AçabiliyiyorumBirde aygıt yöneticisinden Ekran kartını devre dışı bırakınca bu hata vermiyorBu Blue Screen hatasıdır bu hatanın 2 sebebi olabilir ya Donanımsal dır yada yazılımsal öncelikle pc nize bi format atmanızı öneririm eğer sonuç alamazsanız Donanımsal olmalıki buda uzman ellere götürmenize yol açabilir.
Acil Yardımmmm
Nasıl geri yüklücemDostum eğer hiç açılmıyor ve sadece güvelikli modda açılıyor ise dediğim gibi en son yüklediğin programı sil veya daha da güzel bir yöntem olarak sistemi geri yükle. Aynı sorunu yaşadım format benim için zor diyorsan güvenli modda açıp sistemi geri yükleyebilirsin.
Nasıl geri yüklücem
bence format atmalsınAcil Yardımmmm