Neler Yeni

⚠️ACİL⚠️OYUN OYNARKEN EKRAN KAPANIYOR PC ÇALIŞIYOR

M€M0L!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa özgün
Merhaba bugün hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım gta 5 oynayayım dedim açtım oyunu tabi ayarları fulledim direk oyuna girdim oynuyorum ilk görevde hatalar olduğunu farkettim bende texture pack indirmede sıkıntı olduğunu düşündüm çünkü görev yüklenmiyor npc ler donuyordu bende ayarlardan bişeyleri karıştırdım apply dediğim anda monitör kapandı fakat PC çalışıyordu reset attım PC ye düzeldi normalde ekran kartı fanları PC açıldığında dururdu ama baktım full hızda dönüyor ve bu kalıcı hale geldi oyun ayarlarını nvidia driverından sıfırladım tekrar girdim düzeldi galiba dedim tekrar npc ler dondu ve yine attı oyundan sonra tekrar reset attım bu sefer Battlefield 1 gireyim dedim acaba aynı sorun olacakmı girdim ve daha oyuna başlamadan ana menüde aynı sorun monitör kapalı PC çalışıyor ses geliyor biraz baktım PSU olabilir demişler 750 watt PSU var rtx4060 ı rahat besler neden böyle oluyor işlemcim de ryzen7 5700x ramler 3200mhz 32gb sorun nedir çözümü nedir lütfen yardım edin çok acil
Mesaj otomatik birleştirildi:

La koca forumda bilen yokmu kafayı yicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,346
Üyeler
170,347
Son üye
birii
Top Bottom