Neler Yeni

Oyun oynarken fps drop yiyorum(laptop)

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
nvidia 920m
intel hd 5500
8 gb ram
64 bit win 10 home

özellikler bunlar hiçbir oyun farketmeksizin fps anlık düşüyor sorunun kaynağı nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
güç ayarlarından performans moduna almayı dene

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mi fps drop yemeye başladın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her zaman mı aynıydı yoksa?
hep böyleydi ancak dün format attıktan sonra çekilmez oldu

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Nvidia 920m
Intel hd 5500
8 gb RAM
64 bit win 10 home

özellikler bunlar hiçbir oyun farketmeksizin fps anlık düşüyor sorunun kaynağı nedir?
ben de laptopta oynuyorum kasma oluyor bazen saoğutucu kullanmanı tavsiye ederim işlemci ısınıınca kasma meydana geliyor birde pil ayarlını değiştir

• Beğen

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Nvidia 920m
Intel hd 5500
8 gb RAM
64 bit win 10 home

Kankam anlık drop vb şeyler oluyorsa işlemciyi değiştirmen gerek onun dışında HDD bir sorun olabilir yani kimse görmeden tam olarak teşhis koyamaz bence yasak bittikten sonra bir bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim

• Beğen

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
yüksek performansa al pc ni nvidia denetim masasına gir ordanda performansa al ve tüm sürücülerinin güncel olduğundan emin ol yeni formatladıysan yüklemediğin sürücü bile olabilir intel driver suppot asistanı indir o algılıyor otomatik sürücleri intelinkileri yüklüyor nvidia sitesine girip kendi ekran kartını manuel bul ordanda indir sürücünü bunlardan sonrada aynı sorunu yaşıyosan işlemcin ısınıyo olabilir soğutucu kullanabilirsin fanların yüksek sesli çalışmaya başladığı andamı drop yiyorsun

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
yüksek performansa al pc ni Nvidia denetim masasına gir ordanda performansa al ve tüm sürücülerinin güncel olduğundan emin ol yeni formatladıysan yüklemediğin sürücü bile olabilir Intel driver suppot asistanı indir o algılıyor otomatik sürücleri intelinkileri yüklüyor Nvidia sitesine girip kendi ekran kartını manuel bul ordanda indir sürücünü bunlardan sonrada aynı sorunu yaşıyosan işlemcin ısınıyo olabilir soğutucu kullanabilirsin fanların yüksek sesli çalışmaya başladığı andamı drop yiyorsun
Merhaba Şimdi Görürmüsün emin değilim ama cevaplıyayım,manuel olarak nvidia driverini ve intelin hd 5500 ünü indirdim,pc yi direk açıp oynayınca 50-60 arası alıyorum aradan 20 dakika vs. geçince derece 100 e çıkıyor ve oyundan bıktıran fps dropları yiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
Merhaba Şimdi Görürmüsün emin değilim ama cevaplıyayım,manuel olarak Nvidia driverini ve intelin hd 5500 ünü indirdim,pc yi direk açıp oynayınca 50-60 arası alıyorum aradan 20 dakika vs. geçince derece 100 e çıkıyor ve oyundan bıktıran fps dropları yiyorum
bilgisayarın kaç senelik on son ne zaman bakım yaptırdın termal macunlarin değişme vakti gelmiştir büyük ihtimal hemen ısınıyorsa çünkü termal macunlar kuruduğu için ısı direk işlemciye vuruyodur eğer 1 sene olduysa termal macunlarini yebile cooler masterin termal macunlarini kullan baya kaliteli

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
bilgisayarın kaç senelik on son ne zaman bakım yaptırdın termal macunlarin değişme vakti gelmiştir büyük ihtimal hemen ısınıyorsa çünkü termal macunlar kuruduğu için ısı direk işlemciye vuruyodur eğer 1 sene olduysa termal macunlarini yebile cooler masterin termal macunlarini kullan baya kaliteli
maalesef yaklaşık 5 sene geçti ve hiç içini açıp bakmadım,şuana kadar bile dayandığına şükretmek zorundayım galiba,ben kendi başıma açıp bakamam bir uzmana götürmek şuan mantıklı değil gibi gözüküyor,şu virüs bitince gidip bir uzmana danışacağım yardım ettiğin için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,058
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom