Çözüldü✓ Oyun oynarken gpu 97-98 çalışırken, cpu'nun %40 çalışması normal mi ?

Atheos

80+
Reaksiyon skoru
198
Merhaba , benim sistemim şu şekilde (masaüstü) : EAGLE RTX 4060 - AMD RYZEN 5 5600 - 8 + 8 = 16 GB RAM
Gibi bir sistemim var , şunu sormak istiyorum ;
GTA 5 oynarken (gözlemledim) , gpu %97-98 de çalışırken (ayarları bilerek en yükseğe alıyorum yoksa gpu %70'lerde çalışıyor) CPU %35 - %40 larda çalışıyor. CPU'nun bu kadar düşük değerde çalışması oyun oynarken normal mi ? FPS den vesaire bir kaybim oluyor mu ? Eğer bu istenmeyen bir durumsa, çözüm nedir ? İşlemci ve ekran kartın uyumsuz olabilir mi ? Bilmediğimden soruyorum , cevap veren herkese teşekkürler.

Merhaba , benim sistemim şu şekilde (masaüstü) : EAGLE RTX 4060 - AMD RYZEN 5 5600 - 8 + 8 = 16 GB RAM
Gibi bir sistemim var , şunu sormak istiyorum ;
GTA 5 oynarken (gözlemledim) , gpu %97-98 de çalışırken (ayarları bilerek en yükseğe alıyorum yoksa gpu %70'lerde çalışıyor) CPU %35 - %40 larda çalışıyor. CPU'nun bu kadar düşük değerde çalışması oyun oynarken normal mi ? FPS den vesaire bir kaybim oluyor mu ? Eğer bu istenmeyen bir durumsa, çözüm nedir ? İşlemci ve ekran kartın uyumsuz olabilir mi ? Bilmediğimden soruyorum , cevap veren herkese teşekkürler.
Böyle Olması Normal. İşlemci Ekran Kartını besliyor demek oluyor.
Bir Sıkıntı yok.

Sıkıntı yok hocam olması gereken bu 5600 x 4060 çok sağlam ikili zaten baya iyi kombolanmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri