Neler Yeni

Oyun oynarken ikinci monitörden film dizi YouTube izlemek

kadbrprm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
Merhabalar bilgisayardan çok anlamadığım için soruyorum bunu 2 hafta önce yeni masaüstü bilgisayar aldım da fc25 battlefield 2042 vb oyunlar oynarken ikinci monitöre bağlayıp YouTube netflixten bir şeyler izlersem pc yi çok yorar mı veya herhangi bir şey olur mu bilgisayara

falcon49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umut şavlı
İşlemcine kartına ve ramine bağlı izeleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Metin
Yapabilirsin özeliklerine bağlı olarak fakat tavsiye etmiyorum 1. monitörde video izlerken 2. monitörde yazı felan yazabilirsin anca çok işlevsel olarak kullanabileceğin tek yer yazılım alanında çok büyük katkı sağlıyor o kadar. Oyun oynarken video izleme işi 2-3 gün oluıyor sonra izlemezsin

kadbrprm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcine kartına ve ramine bağlı izeleyebilirsin

PC HOCASI-GG12 var bende ekstra olarak sıvı soğutma koydum​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapabilirsin özeliklerine bağlı olarak fakat tavsiye etmiyorum 1. monitörde video izlerken 2. monitörde yazı felan yazabilirsin anca çok işlevsel olarak kullanabileceğin tek yer yazılım alanında çok büyük katkı sağlıyor o kadar. Oyun oynarken video izleme işi 2-3 gün oluıyor sonra izlemezsin

PC HOCASI-GG12 Var bende ekstra olarak sıvı soğutma eklettim sıcaklığı 58 de falan da hem işlemci hemde ekran kartın bu sıcaklıklar artar mı peki zarar verecek sekilde video açarsam ikinci ekrandan​

Satriani

80+ Bronze

PC HOCASI-GG12 var bende ekstra olarak sıvı soğutma koydum​

Merak edilen bir konu, 2K'da oyun oynarken yanda diğer monitörde masaüstü işlemi yapmak.
Konudan bağımsız olarak, sistem genel olarak nasıl? FPS değerleri, sıcaklıklar ve en çok konusu geçen şu ekran kartı CoilWhine vs dikket ettiniz mi?

kadbrprm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
coilwhine ne olduğunu bilmiyorum ama 2 k da en üst seviyelerde oynuyorum mesela battlefield 2042 140 fps görüyor ortalama gta 5 V ise 286.9 call of duty ise 120 fps hepsi de 2 k ve en yüksek ayarlarda

Merak edilen bir konu, 2K'da oyun oynarken yanda diğer monitörde masaüstü işlemi yapmak.
Konudan bağımsız olarak, sistem genel olarak nasıl? FPS değerleri, sıcaklıklar ve en çok konusu geçen şu ekran kartı CoilWhine vs dikket ettiniz mi?
Sıcaklık ise 62 gördüm maksimum ekran kartında

Satriani

80+ Bronze
coilwhine ne olduğunu bilmiyorum ama 2 k da en üst seviyelerde oynuyorum mesela battlefield 2042 140 fps görüyor ortalama gta 5 V ise 286.9 call of duty ise 120 fps hepsi de 2 k ve en yüksek ayarlarda

Sıcaklık ise 62 gördüm maksimum ekran kartında
Coilwhine ekran kartı bobinlerinden gelebilen tiz bir vızıltı sesi, her parçada olacak diye bir şey yok tabi. O şekilde denk gelenler olmuş, o yüzden sordum. Açtığınız konu da dün gece aklıma gelmişti, yeni sistemde oynarken, arada oyunu durdurup yandaki monitörden bi' şeylere bakmak.
Ben de merak ediyorum 7600/32GB/7800XT 'de bu nasıl olur.

kadbrprm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
Coilwhine ekran kartı bobinlerinden gelebilen tiz bir vızıltı sesi, her parçada olacak diye bir şey yok tabi. O şekilde denk gelenler olmuş, o yüzden sordum. Açtığınız konu da dün gece aklıma gelmişti, yeni sistemde oynarken, arada oyunu durdurup yandaki monitörden bi' şeylere bakmak.
Ben de merak ediyorum 7600/32GB/7800XT 'de bu nasıl olur.
Evet o tiz sesi bende de oldu maalesef bazen oluyor bazen oyun açarken oluyor sonra gidiyor ama çok olmuyor bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,370
Üyeler
166,201
Son üye
oldschoolcayyas