enthy7
80+
Forumda benzer açılan tüm konuları inceledim ancak hiçbirinde çözüm bulamadığım için bu konuyu açmak zorunda kaldım.
Starfield oynuyorum güncel olarak ancak PC kendi kendine monitörü kapatıyor, klavyenin ışığı sönüyor vb. ancak kasanın ışıkları yanıyor fanlar çalışmaya devam ediyor.
(Fişinde vb. hiçbir problem yok, yani enerji alıyor monitör.) Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Reset atınca düzeliyor.
Sorun tamamen şu videodakinin aynısı.
Ancak bu arkadaşta reset atınca da görüntü gelmiyormuş bende geliyor. E
k olarak bu WattMan hatası yalnızca AMD kartlarda oluyormuş benim kartım NVIDIA...
Sistem özelliklerini aşağıda yazacağım, PSU'nunda yetişmemesi çok zor bir ihtimal...
Ryzen 5 1600 AF (3.90 GHz overclocked)
Arctis Freezer 34 e-sports Duo.
RTX 2060.
16 GB RAM (8x2)
MSI B450 M.2 Max anakart.
Corsair CV650 650W PSU.
Teşekkürler...
Starfield oynuyorum güncel olarak ancak PC kendi kendine monitörü kapatıyor, klavyenin ışığı sönüyor vb. ancak kasanın ışıkları yanıyor fanlar çalışmaya devam ediyor.
(Fişinde vb. hiçbir problem yok, yani enerji alıyor monitör.) Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Reset atınca düzeliyor.
Sorun tamamen şu videodakinin aynısı.
Ancak bu arkadaşta reset atınca da görüntü gelmiyormuş bende geliyor. E
k olarak bu WattMan hatası yalnızca AMD kartlarda oluyormuş benim kartım NVIDIA...
Sistem özelliklerini aşağıda yazacağım, PSU'nunda yetişmemesi çok zor bir ihtimal...
Ryzen 5 1600 AF (3.90 GHz overclocked)
Arctis Freezer 34 e-sports Duo.
RTX 2060.
16 GB RAM (8x2)
MSI B450 M.2 Max anakart.
Corsair CV650 650W PSU.
Teşekkürler...