Neler Yeni

Oyun oynarken No Signal Hatası

felix2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Solak
Öncelikle herkese selamlar. Az önce oyun oynarken aniden ekran gidip no signal detected hatası aldım bundan önce 1 kere oldu takmadım 2 kere oldu takmadım ama 4-5 kere yapınca şüphelendim bir şeylerden. Az önce darkest dungeon oynarken oyuna gireli 2dk oldu olmadı ekran kapandı kasa çalışmaya devam etti, bundan daha önce valheim oynarken olmuştu sıcaklık değerleri normal ekran kartını kastıracak türde oyunlar da değil bunlar sorunu biraz araştırdım ama tam çözümünü malesef bulamadım. Sorunun nasıl çözüldüğünü bilen birisi yardım edebilir mi?

İşlemcim: Ryzen 3 1300x
Ekran kartım: Asus expedition rx570 4gb
Psu: Corsair vs 450w 80+
Ram:8gb Corsair vengeance lpx 2400mhz
Anakart: Asus a320m-r
Monitörüm: Benq xl2411

Yusuf11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Tulan
Öncelikle herkese selamlar. Az önce oyun oynarken aniden ekran gidip no signal detected hatası aldım bundan önce 1 kere oldu takmadım 2 kere oldu takmadım ama 4-5 kere yapınca şüphelendim bir şeylerden. Az önce darkest dungeon oynarken oyuna gireli 2dk oldu olmadı ekran kapandı kasa çalışmaya devam etti, bundan daha önce valheim oynarken olmuştu sıcaklık değerleri normal ekran kartını kastıracak türde oyunlar da değil bunlar sorunu biraz araştırdım ama tam çözümünü malesef bulamadım. Sorunun nasıl çözüldüğünü bilen birisi yardım edebilir mi?

İşlemcim: Ryzen 3 1300x
Ekran kartım: Asus expedition rx570 4gb
Psu: Corsair vs 450w 80+
Ram:8gb Corsair vengeance lpx 2400mhz
Anakart: Asus a320m-r
Monitörüm: Benq xl2411
1 kişide cevap yazmamis aga aynı sorun bende de var oyuna giriyorum 10 15 dk geçiyo ekran gidiyo no signal hatası diyo ama kasa calismaya devam ediyo oyunun sesleri falan da geliyo hdmi kablosu ile bağladım ben sorun kabloda veya psuda değil tahminimce sorun yüksek ihtimal ekran kartı çipleriyle alakali yakın zamanda garantiye vermeyi düşünüyorum sen naptın çözebildin mi çözebildiysen sorunu bana da yardım edebilir misin

Top Bottom