Normalden daha da düşük FPS nasıl oluyor ?Arkadaşın önerdiği güzel ayriyetten ekran kartın ne ise driver programından da bunu oyunda göstermeyi ayarlardan açabilirsin. Hem de oyununu da optimizasyon yapmış olursun lakin doğru ayarları yapsan iyi olur yoksa normalden daha da düşük fps görebilirsin
Kendi başıma gelmişti AMD RADEON SOFTWARE kullanıyordum ve Valorant da normalde 180 aldığım FPS optimizasyon ayarları ile tam bilgim olmadan kafama göre ayarlamıştım ve 100FPS üstüne çıkmıyordu sonra sildiğimde driverı geri 180FPS oluyordu sonra tekrar indirdim ve internetten detaylı kullanımına ayarlarına baktım ve 185FPS alımına ve daha keskin kaliteli bir görüntü kalitesine ulaşmıştım o nedenle dedim hatta bu konu ile alakalı "VALORANT DÜŞÜK FPS SORUNU" diye bir konu açtım herkes ekran kartı normal demesine rağmen kendim geri hatamı bulup düzeltince yanlış verilen bilginin kurbanı olmamış oldum.Normalden daha da düşük FPS nasıl oluyor ?
Ortada yanlış verilen bir bilgi yok ki. Siz öyle bir anlatıyorsunuz ki harbiden sorun gpu kaynaklı gibi gözüküyor buradan.Kendi başıma gelmişti AMD RADEON SOFTWARE kullanıyordum ve Valorant da normalde 180 aldığım FPS optimizasyon ayarları ile tam bilgim olmadan kafama göre ayarlamıştım ve 100FPS üstüne çıkmıyordu sonra sildiğimde driverı geri 180FPS oluyordu sonra tekrar indirdim ve internetten detaylı kullanımına ayarlarına baktım ve 185FPS alımına ve daha keskin kaliteli bir görüntü kalitesine ulaşmıştım o nedenle dedim hatta bu konu ile alakalı "VALORANT DÜŞÜK FPS SORUNU" diye bir konu açtım herkes ekran kartı normal demesine rağmen kendim geri hatamı bulup düzeltince yanlış verilen bilginin kurbanı olmamış oldum.
Derken tam anlamadım nerede öyle bir şekilde anlatmışımOrtada yanlış verilen bir bilgi yok ki. Siz öyle bir anlatıyorsunuz ki harbiden sorun gpu kaynaklı gibi gözüküyor buradan.