Neler Yeni

Öneri Oyun oynayarak para kazanmak

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Genelde fortnite oynarım turnuvalara falan katılıp para kazanmam mümkün mü ya da herhangi böyle bir site mevcut mu

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Fortnite gibi oyunlarda küçük çaplı turnuvalar olmaz genelde. Para ödüllü büyük yayıncı turnuvaları olur o yüzden turnuvaya katılacaksan valorant csgo gibi oyunlar daha doğru olur senin açından, internet kafe turnuvaları oluyor bazen ekipman ödüllü vs onlara katılırsın. Onun dışında gamerarena sitesi var, buff gibi pasif bı şekilde oynayarak kazandigin sistemler var

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fortnite gibi oyunlarda küçük çaplı turnuvalar olmaz genelde. Para ödüllü büyük yayıncı turnuvaları olur o yüzden turnuvaya katılacaksan valorant csgo gibi oyunlar daha doğru olur senin açından, internet kafe turnuvaları oluyor bazen ekipman ödüllü vs onlara katılırsın. Onun dışında gamerarena sitesi var, buff gibi pasif bı şekilde oynayarak kazandigin sistemler var
gamerarena gibi başka bilinen siteler var mı

alperennN

80+ Silver
Genelde fortnite oynarım turnuvalara falan katılıp para kazanmam mümkün mü ya da herhangi böyle bir site mevcut mu
bizim burada kultur merkezi var valorant lol zula gibi cesitli oyunlar var arkadasimin takimi 2. oldu 600er tl para aldilar 1. 800er aldi bunlar kucuk mevlalar kultur merkezinden basla bizim burda bi internet cafe sahibi kendi yapcagini soylemisti sonra cok takilmadim ama kovalaman lazim boyle kultur merkezine cafelere iyice bak derim 300 500 le baslar gider 1000 2000 3000 ogrenciysem 500 bile 2 3 maclik turnuvadan iyidir 3 macla finale ciktilar da bu parayi aldilar mesela .d

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bizim burada kultur merkezi var valorant lol zula gibi cesitli oyunlar var arkadasimin takimi 2. oldu 600er TL para aldilar 1. 800er aldi bunlar kucuk mevlalar kultur merkezinden basla bizim burda bi internet cafe sahibi kendi yapcagini soylemisti sonra cok takilmadim ama kovalaman lazim boyle kultur merkezine cafelere iyice bak derim 300 500 le baslar gider 1000 2000 3000 ogrenciysem 500 bile 2 3 maclik turnuvadan iyidir 3 macla finale ciktilar da bu parayi aldilar mesela .d
anladım dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom