Mümkün ama sadece oynamak yetmez çok iyi oynamak gerekiyor ki rekabetçi oyunlarda firmaların para ödülü verdikleri liglere ulaşGenelde fortnite oynarım turnuvalara falan katılıp para kazanmam mümkün mü ya da herhangi böyle bir site mevcut mu
gamerarena gibi başka bilinen siteler var mıFortnite gibi oyunlarda küçük çaplı turnuvalar olmaz genelde. Para ödüllü büyük yayıncı turnuvaları olur o yüzden turnuvaya katılacaksan valorant csgo gibi oyunlar daha doğru olur senin açından, internet kafe turnuvaları oluyor bazen ekipman ödüllü vs onlara katılırsın. Onun dışında gamerarena sitesi var, buff gibi pasif bı şekilde oynayarak kazandigin sistemler var
bizim burada kultur merkezi var valorant lol zula gibi cesitli oyunlar var arkadasimin takimi 2. oldu 600er tl para aldilar 1. 800er aldi bunlar kucuk mevlalar kultur merkezinden basla bizim burda bi internet cafe sahibi kendi yapcagini soylemisti sonra cok takilmadim ama kovalaman lazim boyle kultur merkezine cafelere iyice bak derim 300 500 le baslar gider 1000 2000 3000 ogrenciysem 500 bile 2 3 maclik turnuvadan iyidir 3 macla finale ciktilar da bu parayi aldilar mesela .dGenelde fortnite oynarım turnuvalara falan katılıp para kazanmam mümkün mü ya da herhangi böyle bir site mevcut mu
anladım dostumbizim burada kultur merkezi var valorant lol zula gibi cesitli oyunlar var arkadasimin takimi 2. oldu 600er TL para aldilar 1. 800er aldi bunlar kucuk mevlalar kultur merkezinden basla bizim burda bi internet cafe sahibi kendi yapcagini soylemisti sonra cok takilmadim ama kovalaman lazim boyle kultur merkezine cafelere iyice bak derim 300 500 le baslar gider 1000 2000 3000 ogrenciysem 500 bile 2 3 maclik turnuvadan iyidir 3 macla finale ciktilar da bu parayi aldilar mesela .d