Oyun satış sitelerinden hesap ile oyun alınır mı?

YankıÖzkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
308
Arkadaşlar Forza Horizon 5 almayı düşünüyorum ama steamde ve microsoft storeda çok pahalı. Hesap olarak satan siteler var 70tlye veriyor acaba bunları alırsam aynı hesabı başkalarına satma durumu vb. olur mu ve önerdiğiniz site var mı?

Hocam zaten sistem 1 hesabı cok fazla kişiye satmak üzerine kurulu. Sadece Offline olarak oyunu oynayacaksiniz. Ama sizin gibi ayni hesaptan çok fazla kişi oyun oynayacak.
Bu tarz oyunlari ilerde tekrar oynanabilecek oyunlar olduğu için bu şekilde hesap almak mantiksiz.

Hocam zaten sistem 1 hesabı cok fazla kişiye satmak üzerine kurulu. Sadece Offline olarak oyunu oynayacaksiniz. Ama sizin gibi ayni hesaptan çok fazla kişi oyun oynayacak.
Bu tarz oyunlari ilerde tekrar oynanabilecek oyunlar olduğu için bu şekilde hesap almak mantiksiz.
Key olarak da alabilirim ancak key halinde satan ucuz bulamadım hepsi steam ya da microsoft store ile aynı fiyata veriyor

Arkadaşlar Forza Horizon 5 almayı düşünüyorum ama steamde ve microsoft storeda çok pahalı. Hesap olarak satan siteler var 70tlye veriyor acaba bunları alırsam aynı hesabı başkalarına satma durumu vb. olur mu ve önerdiğiniz site var mı?
Satamazsın ama alıp oynayabilirsin paran varsa tabi forzayı ben olsam kendi hesabıma alırdım online da oynarsın oyle

Açıklamalara bakarsan 1 ay garantili şeklinde ibareler görürsün. 1 ay sonra hesabın şifresini değiştirip tekrar satıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,894
Üyeler
193,843
Son üye
E.K.A.
Geri