Neler Yeni

Oyun & Sohbet Arkadaşları Arıyorum

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Kendimizce bir Discord sunucumuz var.
Müsait oldukça aramızda etkinlikler (sohbet, oyun vs.) düzenliyoruz.
Özellikle oynadığımız belirli bir oyun yok. Kafamıza göre eğlenmeye çalışıyoruz sadece.

Bu ufak topluluğumuzda yeni insanları görmeyi ve daha büyük bir topluluk haline gelmeyi çok isteriz.
Genellikle Türk oyuncuların toxic ve saygısız olması nedeniyle sadece düzgün insanlardan olan bir topluluk oluşturmayı hedefliyoruz.
Yaşla ilgili bir sıkıntımız yok. İsteyen gelebilir, ortamı beğenmeyenler isterlerse çıkabilir.

Discord sunucum ve iletişim bilgilerim imzamda yazıyor.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,680
İsim
Fatih
Mobilde imza görünmüyor :(

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Tm affedildin 😅
Kendi çapımda sana hak veriyorum
Böyle söylemek kabaca da olsa adam kendince haklı. Karşı tarafa kendini gayet net aktarmış saygı duymak gerekir. Konuyla biraz alakasız ama yabancılar meşgul olduğunda direkt söyleyip üzgünüm ama meşgulum diyebiliyor. Adama ayıp olacak alınacakmı küsecekmi edecekmi diye düşünmüyorlar fazla ve ona göre plan yapıyorlar ileri dönük. Böyle olması daha iyi bir yandan.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Böyle söylemek kabaca da olsa adam kendince haklı. Karşı tarafa kendini gayet net aktarmış saygı duymak gerekir. Konuyla biraz alakasız ama yabancılar meşgul olduğunda direkt söyleyip üzgünüm ama meşgulum diyebiliyor. Adama ayıp olacak alınacakmı küsecekmi edecekmi diye düşünmüyorlar fazla ve ona göre plan yapıyorlar ileri dönük. Böyle olması daha iyi bir yandan.
Evt ztn bende hak verdim..... sohbet edesim geldi adamla bak benle sohbet etti işte 😅😆

Top Bottom