Ryzen 7 3700x rtx 2070 superKodlamada işlem gücüne çok gerek var mı bilmiyorum ama yeteceğini düşünüyorum. En ideal frekanslar benim için 3000-3600 MHz arası. AMD için ise 3733 MHz (Ryzen 3000 ile).
Güzel sistem. RAM'lerin marka modeli nedir? Beni ilgilendiren onlar çünkü . Bir de seçtiğiniz anakart nedir?Ryzen 7 3700x rtx 2070 super
Güzel sistem. RAM'lerin marka modeli nedir? Beni ilgilendiren onlar çünkü . Bir de seçtiğiniz anakart nedir?
İkisi de çok iyi. 3200 MHz yeterli olur. O RAM'lerdeki çipler ne tam olarak bilmiyorum ama aldıktan sonra bana ulaş, çiplerine de bakalım.Corsair vengeance RGB pro
Msi mpg b550 gaming edge wi-fi
İkisi de çok iyi. 3200 MHz yeterli olur. O RAM'lerdeki çipler ne tam olarak bilmiyorum ama aldıktan sonra bana ulaş, çiplerine de bakalım.
Öyle değil hocam, Thaiphoon Burner diye bir yazılım var, çiplerine oradan bakıyoruz.Ciplerine bakmaktan kasıt açıp bakmak değil dimi?
Öyle değil hocam, Thaiphoon Burner diye bir yazılım var, çiplerine oradan bakıyoruz.
Vengeance PRO RGB ile Trident-Z RGB serisini karşılaştırıyorsun herhalde. İkisi de güzel, tercih sana kalmış. Modellerine de bağlı bu arada.@crazyreign corsair mı gskill mi