Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,878
dostum soğutucu ve uv ile çözülemez mi sence öyle mi diyorsunAynen soğutucu ile çözersin.
dostum soğutucu ve uv ile çözülemez mi sence öyle mi diyorsunAynen soğutucu ile çözersin.
Evet çözülmez. Bir zeki sensin.dostum soğutucu ve uv ile çözülemez mi sence öyle mi diyorsun
4060 okeyse bunları alabilirsiniz hall sensör sorunu olabilirExcalibur G870.1342-BFB0X-B i5-13420H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 105W 15.6
Excalibur i7-13620H 32GB 1TB SSD 6GB RTX4050 105W 165Hz 15.6
Hangi kombinasyon daha mantıklı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim victuslardaki hall sensör problemi acaba bu modelde bulunuyor mu ?
Lütfen şu arkadaştan öneri almayın. Attığım gamegaraj bu bütçedeki en iyisi.4060 okeyse bunları alabilirsiniz hall sensör sorunu olabilir
Hp Victus 15-fb3000nt 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hp Victus 15-fb3000nt 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
anlıyorum buyrun videoya bakabilirsiniz atığcaıım kasa ile aynı kasaEvet çözülmez. Bir zeki sensin.
Hocam arkadaşın konusunu rahatsız ediyorum ancak ben konu açtığımda malesef yanıt alamamıştım sizleri yakalamışken mümkünse sormak isterim: 35-36K civarına oyun performansına da önem vererek makine mühendisliğinde kullanmak için hangi laptopu önerirsiniz acaba?4060 okeyse bunları alabilirsiniz hall sensör sorunu olabilir
Hp Victus 15-fb3000nt 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hp Victus 15-fb3000nt 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Seni de ben anlıyorum. Sırf ekran kartı için kasa ve soğutma kalitesinden vazgeçecek kadar zekisinanlıyorum buyrun videoya bakabilirsiniz atığcaıım kasa ile aynı kasa
videoyu 5dkda izlediysen bişi demicem helal olsunSeni de ben anlıyorum. Sırf ekran kartı için kasa ve soğutma kalitesinden vazgeçecek kadar zekisin
konu sahibi arkadaşa sorun değilse bu modele bakabilirsiniz işinizi görecektir bir ihtimal hall sensör sorunu olabilir onun harici size yeterli olucaktırHocam arkadaşın konusunu rahatsız ediyorum ancak ben konu açtığımda malesef yanıt alamamıştım sizleri yakalamışken mümkünse sormak isterim: 35-36K civarına oyun performansına da önem vererek makine mühendisliğinde kullanmak için hangi laptopu önerirsiniz acaba?
Hocam teşekkür ederim peki şu modelle kıyalarsak hangisi daha iyivideoyu 5dkda izlediysen bişi demicem helal olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konu sahibi arkadaşa sorun değilse bu modele bakabilirsiniz işinizi görecektir bir ihtimal hall sensör sorunu olabilir onun harici size yeterli olucaktır
ağır işlerde uğraşacakasanız 13500h iyi olur 12 çekirdekle ama tdp ve güç verimliği olarka 7640hs iyidfir ayrıca bu fiyartlara pek alternatif yok lenovo varki oda anakart sorunu var daha kötüHocam teşekkür ederim peki şu modelle kıyalarsak hangisi daha iyi
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C85HX5GW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Bir de diyelim ki hall sensör sorunu yüzünden bu modeli almadık başka hangi modele yönelebiliriz
Teşekkür ederim hocamağır işlerde uğraşacakasanız 13500h iyi olur 12 çekirdekle ama tdp ve güç verimliği olarka 7640hs iyidfir ayrıca bu fiyartlara pek alternatif yok lenovo varki oda anakart sorunu var daha kötü
Çözülmez arkadaş hakli tek tek yazamicam konuyu okuyun.Evet çözülmez. Bir zeki sensin.