Oyun ve Üniversite için Laptop Önerisi

Excalibur G870.1342-BFB0X-B i5-13420H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 105W 15.6

Excalibur i7-13620H 32GB 1TB SSD 6GB RTX4050 105W 165Hz 15.6

Hangi kombinasyon daha mantıklı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim victuslardaki hall sensör problemi acaba bu modelde bulunuyor mu ?
4060 okeyse bunları alabilirsiniz hall sensör sorunu olabilir

Lütfen şu arkadaştan öneri almayın. Attığım gamegaraj bu bütçedeki en iyisi.

Hocam arkadaşın konusunu rahatsız ediyorum ancak ben konu açtığımda malesef yanıt alamamıştım sizleri yakalamışken mümkünse sormak isterim: 35-36K civarına oyun performansına da önem vererek makine mühendisliğinde kullanmak için hangi laptopu önerirsiniz acaba?

Seni de ben anlıyorum. Sırf ekran kartı için kasa ve soğutma kalitesinden vazgeçecek kadar zekisin
videoyu 5dkda izlediysen bişi demicem helal olsun

Hocam arkadaşın konusunu rahatsız ediyorum ancak ben konu açtığımda malesef yanıt alamamıştım sizleri yakalamışken mümkünse sormak isterim: 35-36K civarına oyun performansına da önem vererek makine mühendisliğinde kullanmak için hangi laptopu önerirsiniz acaba?
konu sahibi arkadaşa sorun değilse bu modele bakabilirsiniz işinizi görecektir bir ihtimal hall sensör sorunu olabilir onun harici size yeterli olucaktır

videoyu 5dkda izlediysen bişi demicem helal olsun

konu sahibi arkadaşa sorun değilse bu modele bakabilirsiniz işinizi görecektir bir ihtimal hall sensör sorunu olabilir onun harici size yeterli olucaktır

Hocam teşekkür ederim peki şu modelle kıyalarsak hangisi daha iyi
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C85HX5GW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bir de diyelim ki hall sensör sorunu yüzünden bu modeli almadık başka hangi modele yönelebiliriz

Hocam teşekkür ederim peki şu modelle kıyalarsak hangisi daha iyi
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C85HX5GW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bir de diyelim ki hall sensör sorunu yüzünden bu modeli almadık başka hangi modele yönelebiliriz
ağır işlerde uğraşacakasanız 13500h iyi olur 12 çekirdekle ama tdp ve güç verimliği olarka 7640hs iyidfir ayrıca bu fiyartlara pek alternatif yok lenovo varki oda anakart sorunu var daha kötü

Evet çözülmez. Bir zeki sensin.
Çözülmez arkadaş hakli tek tek yazamicam konuyu okuyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,639
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri