Neler Yeni

Oyun yapımı için pc toplamak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ysuflix

80+ Gold
ben yarın bi konuşurum kasaya düz 50 ayırabilirse çok iyi olur. o zaman i7 13700k rtx 4070ti çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 yeterli merak etme sen millet 1080 ile 3d modelleme yapıyor 😄
tamamdır abi çok sağol :D bende araştırayım biraz daha yarın sen atana kadar ortaklaşa bi sistem kurarız

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
aynen arkadaşlar atmışlar da bir yerden eksiltmişler bir yere basmışlar çok güzel sistemler olmamış
Rander sistemler de ana omurga işlemci onun üzerinden gidip kaliteyi de bozmadan yapmak lazım

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
1. hocam kasasız olmaz o nasıl düşünce allah aşkına :D
2. 10tb hdd lüzumsuz
3. soğutucu çok yüksek
4. ekran kartı 4070 yeterli geleceğini düşünmüyorum 3d render ekran kartından render alıcaz yani
Kasasiz olur 1 (kasani kendin seç 😎)
Sen oyun tasarlamıyacak mısın? Yüksek depolama alanları gerekli bilgi saklayacaksin bir kaç TB düşünüyorsan hayal kırıklığına uğrarsın
İ9 13900K aşırı ısınan bir işlemcidir ve oyun tasarımlari işlemci üzerine yüklü oluyor daha çok yani işlemci gücü biraz daha ön planda 4070 Ti seni her türlü götürür hatta 3080 Ti bile götürür

Ysuflix

80+ Gold
hazır sistemler çok dengesiz ya hazır istemiyoruz o yüzden

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben yarın bi konuşurum kasaya düz 50 ayırabilirse çok iyi olur. o zaman i7 13700k rtx 4070ti çıkıyor

tamamdır abi çok sağol :D bende araştırayım biraz daha yarın sen atana kadar ortaklaşa bi sistem kurarız
Eğer hemen almicaksa pekte önemi yok son haftalar seçim geliyor 😂

Ysuflix

80+ Gold

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hemen mi konuşmadık ama uzun bi aralık olduğunu sanmıyorum 1 hafta içinde alır heralde
Tm ben bi araştırma yapayım yarın 3d rander için en sağlıklı fiyat performans işlemci nedir ona göre öneririm şimdi direk kafadan önermek istemiyorum

Ysuflix

80+ Gold
Tm ben bi araştırma yapayım yarın 3d rander için en sağlıklı fiyat performans işlemci nedir ona göre öneririm şimdi direk kafadan önermek istemiyorum
çok teşekkürler abi yarın haberleşiriz o zaman iyi akşamlar herkese

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım

İ9 varken neden i7 2-3K arası fiyat farkı var biri 16 diğeri 24 çekirdek render diyorsun 45-50K lardan bahsediyorsun dostum cidden mantıklı değil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
çok teşekkürler abi yarın haberleşiriz o zaman iyi akşamlar herkese
Birde sen Maksimum bütçeyi belirle iyice ona göre hareket edelim çünkü hem kaliteyi düşürmeden hem ileriye dönük hemde performanslı bişey olsun

Top Bottom