Neler Yeni

Oyun yapiyorum ama nasil destek alicam bilmiyorum

NespaY

80+ Silver
Herkese merhaba, ben akro bir oyun yapiyorum gerilim ve korku icermektedir eger destek gorurse oyunu tahmini 3 4 ay icerisinde Steam'de satisa cikarmayi dusunuyorum ama nasıl reklam yapacağımı bilmiyorum YouTube platformunda teaser paylastim linkini de paylasiyorum umarim begenirsizin kisa olarak anlatmak gerekirse oyunun hikayesi madende devletinde icinde oldugu garip olaylar oluyor bizde merak edip kameramizi alip madene giris yapiyoruz ve kendimizi garip olaylar silsilesinde buluyoruz acik sozlu olmayi unutmayin simdiden teşekkürler. (link paylasmak yasak oldugu icin YouTube arama cubuguna Mysterious Disappearance: Episode 1 teaser trailer yazip izleyebilirsiniz ek olarak yazim hatalari olabilir İngilizce klavyeye alismisim simdiden ozur dilerim)
Bende arattım ama benim karşıma da çıkmadı video.

AKRO_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet soylu
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
hocam korku derken kara dedelerle gezmiyoruz, outlast tarzi bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam formum kapana bilir diye linki tam atamiyorum linkin basina https yazarsan sevinirim ://www.youtube.com/watch?v=cF_3K9LcEqA
Yav tamam farketmez korku oyunu işte. Tür değiştirmemiz lazım tür

AKRO_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet soylu
Yav tamam farketmez korku oyunu işte. Tür değiştirmemiz lazım tür
napalim baba gta 5 tarzi oyunmu yapalim ulkede oyun yapan varmiki anca oyun oynarlar yada elestirirler oyun yapmaya gelince korkuya gucumuz yetiyor napalim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
napalim baba gta 5 tarzi oyunmu yapalim ulkede oyun yapan varmiki anca oyun oynarlar yada elestirirler oyun yapmaya gelince korkuya gucumuz yetiyor napalim
Hacı uğraştığına değmez valla ben sana diyim. Türk korku oyunlarına insanların tavırları belli. 1. dünya savaşı oyunu yapmaya çalış al sana fikir. Outlast benzeri diyeceklerine BF 1 benzeri derler en azından diğerlerinden farkın olur

AKRO_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet soylu
Hacı uğraştığına değmez valla ben sana diyim. Türk korku oyunlarına insanların tavırları belli. 1. dünya savaşı oyunu yapmaya çalış al sana fikir.
kardes rockstar gibi ekibim olsa 4cu dunya savasi oyunu bile yaparim ama 1 kisiyle atmosferi yaparim map yaparim animasyonu falan nasi yapcam

şahin doğan

80+ Platinum
Ülkede senin yaptığın gibi oyun yapan net 1 milyon kişi vardır. 3 günde oyun yapıp yayıncılara oynamaları için atıyorlar :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
a l p e r
Ülkede senin yaptığın gibi oyun yapan net 1 milyon kişi vardır. 3 günde oyun yapıp yayıncılara oynamaları için atıyorlar :d
Geceden beri onu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa. Ben Rockstar mıyım, gta 5 tarzı oyun mu yapıyım falan diyor

AKRO_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet soylu
Ülkede senin yaptığın gibi oyun yapan net 1 milyon kişi vardır. 3 günde oyun yapıp yayıncılara oynamaları için atıyorlar
kardes benim yazdigim hikayenin en az 10 saatlik oynama suresi var ne 3 gunu ne 1 milyonu

Top Bottom