Neler Yeni

Oyun yapmaya başlıyorum desem?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bakugan oyunu yapmaya karar verdim belki aylar yıllar alacak ama peşini bırakmayı düşünmüyorum belki fikir veya moral desteği verirsiniz diye söyleyim dedim daha ne tür bir oyun yapmayı düşünmedim strateji kart online üzerine mi ya da açık dünyada hikaye üzerine mi yapacağımı hepsini zamanla toparlayıp işe koyulcam
tabii ki teliften dolayı bakugan olmıcak ismi karakterler falanda farklı olacak ama konsept aynı

geçen gün 2 yıl vaktini harcamış birini gördüm rdr tarzı oyun yapmış gerçekten güzeldi hem de kendi başına bu yapıyorsa bende yaparım dedim tabi ki benimki biraz daha düşük olucak rdr gibi aşırı gerçekçi grafikleri olmayacak

bakugan oyunu yapmaya karar verdim belki aylar yıllar alacak ama peşini bırakmayı düşünmüyorum belki fikir veya moral desteği verirsiniz diye söyleyim dedim daha ne tür bir oyun yapmayı düşünmedim strateji kart online üzerine mi ya da açık dünyada hikaye üzerine mi yapacağımı hepsini zamanla toparlayıp işe koyulcam
tabii ki teliften dolayı bakugan olmıcak ismi karakterler falanda farklı olacak ama konsept aynı

geçen gün 2 yıl vaktini harcamış birini gördüm rdr tarzı oyun yapmış gerçekten güzeldi hem de kendi başına bu yapıyorsa bende yaparım dedim tabi ki benimki biraz daha düşük olucak rdr gibi aşırı gerçekçi grafikleri olmayacak
Microsoft copilot kullan daha kısa sürer
ChatGPT noktalı virgül eklemeyi unutuyo zaten

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,716
İsim
Fatih
Böyle kompleks bir oyunu sadece yapay zekaya yazdiramazsin. Ne optimizasyon kalır ne modularite, kendin öğren yapay zekadan yardım al.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle kompleks bir oyunu sadece yapay zekaya yazdiramazsin. Ne optimizasyon kalır ne modularite, kendin öğren yapay zekadan yardım al.
öyle yapıcam 13 saatlik unity eğitim videosu var onu izleyip yapmaya çalışıcam zaten yapay zekadan yardım alma fikri bende yoktu o arkadaş söyledi de şimdi şey yaptım

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz

Traffic racer gibi gitme ihtimalini düşünerek devam edin hocam bu piyasa türk adamlarda lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,650
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom